Απάντηση – ντροπή της κυβέρνησης στην νέα τουρκική πρόκληση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συνέβη πριν από λίγο μετά την ανακοίνωση της νέας τουρκικές προκλήσεις που συνιστά παράταση της τουρκικής εισβολής σε χώρο ελληνικής κυριαρχίας. Αντί λοιπόν να υπάρξει σκληρή απάντηση από την ελληνική πλευρά με έκδοση αντίστοιχης NAVTEX, όπως προβλέπεται σε αυτές περιπτώσεις, κάποια εγκέφαλοι από το Μαξίμου, θεώρησαν πρέπον να απαντήσουν διαρρέοντας μία παράγραφο επιπέδου παιδικής χαράς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Διαβάστε τι διέρρευσαν οι αθεόφοβοι:

«Η Τουρκία με τη συνέχιση της προκλητικής συμπεριφοράς της το μόνο που κάνει είναι να δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι η αναφορά στο διεθνές δίκαιο και στον διάλογο είναι καθαρά προσχηματική. Με τη συμπεριφορά αυτή το μόνο που καταφέρνει είναι αρνητικές συνέπειες για την ίδια».

Προφανώς φταίει το ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε παρατεταμένες διακοπές και έχουν διαλυθεί τα πάντα μέσα στο μέγαρο Μαξίμου. Η απίστευτη αυτή απάντηση δείχνει πως κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι διοικούν κυρίαρχο κράτος και νομίζουν πως διοικούν νηπιαγωγείο. Ξυπνήστε πριν είναι αργά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ