Σαν λεοπάρδαλη θα πηδήσει ο πρωθυπουργός και θα φάει τους τούρκους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Μόνο ως αθλιότητες μπορώ να αντιμετωπίσω τα απαράδεκτα άρθρα που αμφισβητούν την σοβαρότητα και τον πατριωτισμό του έλληνα πρωθυπουργού. Ειδικά όσον αφορά την ελληνοτουρκική κρίση. Κάποιοι λαϊκιστές προσπαθούν να στηρίξουν τις κατηγορίες που εξαπολύουν κατά του έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, βασίζοντας τες στο γεγονός ότι την ώρα που οι τούρκοι κάνουν έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Μαράθι για διακοπές.

Προφανώς δεν γνωρίζουν τις αρετές και τις ικανότητές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όσοι νομίζουν ότι ο πρωθυπουργός μας θα αφήσει τους τούρκους ανεξέλεγκτους να παραβιάζουν την ελληνική ΑΟΖ, είναι γελασμένοι.

27880B65 C389 44C2 883D 72B95D60A6F3Διότι ο έλληνας πρωθυπουργός, όπως πολύ σωστά είχε γράψει η ιστοσελίδα Protagon, είναι ένα Τσιτάχ Και όχι τσίτα, όπως τον θέλουν οι λαϊκιστές. Και την κατάλληλη στιγμή, θα πηδήσει ως λεοπάρδαλη και θα αρπάξει από το λαιμό τον τούρκο πλοίαρχο που ηγείται των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Ελλάδας, και θα του φάει τα σπλάχνα.

Και τότε θα δούμε τι θα λένε οι λαϊκιστές που σήμερα συκοφαντούν και δυσφημούν τις αρετές του έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΥΓ. Την φωτογραφία την έκλεψα από το Twitter. Δεν γνωρίζω τον καλλιτέχνη, εάν την δει, να μου στείλει τα στοιχεία του να τα συμπεριλάβω ως πηγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ