Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την σκοπιμότητα της εισβολής στο σπίτι της Τουλουπάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσπαθούν να υποβαθμίσουν την είδηση τα παπαγαλάκια των διεφθαρμένων!
Η χθεσινή είδηση για την εισβολή στο σπίτι της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς κ. Ελένης Τουλουπάκη, έχει εξοργίσει τους έλληνες πολίτες και έχει δημιουργήσει την διάχυτη αίσθηση πως ένα παρακράτος διεφθαρμένων, μπορεί και δρα σαν να είναι το ίδιο το κράτος.

Όλα αυτά σε μία κοινοβουλευτική Δημοκρατία που υποτίθεται έχει ως ακρογωνιαίο λίθο την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία διασφαλίζει την προστασία των πολιτών απέναντι από τους ισχυρούς του χρήματος, της πολιτικής και των έκνομων ενεργειών τους.

Εκτός από την σκανδαλώδη μεθόδευση που οδήγησε στην δίωξη της κυρίας Τουλουπάκη, που τόλμησε να τα βάλει με ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, έχουμε τώρα και την εισβολή στο σπίτι της. Εισβολή που κάποιοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν ή να «αναρωτηθούν«, ως σύγχρονοι πουρκουάάδες.

479D631A 430E 4673 B59F F72B0783F546
Η φωτογραφία που αποκαλύπτει τις προθέσεις των δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Dikastiko.gr αποκαλύπτει ακριβώς τι έγινε. Οι εισβολείς δεν ήταν διαρρήκτες, ήταν παρακρατικοί με σαφές σχέδιο. Στόχευαν μόνο σε έγγραφα και τον φορητό υπολογιστή της κυρίας Τουλουπάκη, και όχι σε τιμαλφή ή άλλες συσκευές αξίας.

Και όλα αυτά, την ώρα που μαθαίνουμε πως φυλάσσονται τα σπίτια τηλεμαϊντανών και celebrities, αλλά όχι το σπίτι της Εισαγγελέως κατά της διαφθοράς που έχει βρεθεί στο στόχαστρο κολοσσιαίων, αντεθνικών συμφερόντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ