Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Μαγκουάιρ: Αλβανοί παρενόχλησαν και τραυμάτισαν την αδερφή μου στη Μύκονο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι υποστηρίζει ο Χάρι Μαγκουάιρ για το επεισόδιο, στη Μύκονο στην βρετανική εφημερίδα «Sun». Ένας ισχυρισμός που πρέπει άμεσα να διερευνηθεί, καθώς κάνει λόγο για παρέα αλβανών που έμοιαζε με μαφιόζους, που παρενόχλησαν και τραυμάτισαν την αδερφή του με αποτέλεσμα αυτός να αντιδράσει.

Η «Sun» αναφέρει τη Δευτέρα (24.08.2020) πως το επεισόδιο του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο δεν έγινε με οπαδούς άλλης ομάδας που τον προκάλεσαν, αλλά με μια παρέα Αλβανών.

MAGKOYAIR2

«Ο Μαγκουάιρ ήταν με τη σύντροφό του σε μπαρ, όταν η αδερφή του, Ντέιζι, προσεγγίστηκε από μια παρέα Αλβανών. Ένας από αυτούς, που κάποιες πηγές λένε πως έμοιαζε με γκάνγκστερ, άρχισε να μιλά στην Ντέιζι. Όταν εκείνη τον απέρριψε, εκείνος την έπιασε και την τραυμάτισε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο χέρι. Εκείνη μάτωσε και λιποθύμησε. Τότε ο Χάρι επενέβη και άρχισε ο καβγάς. Ήθελε να φύγει από εκεί με ταξί, αλλά κατέληξαν σε συμπλοκές και τελικά έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα», τονίζει η βρετανική εφημερίδα.

Η «Sun» ξεκαθαρίζει πως το συμβάν αυτό δεν έχει σχέση με τις προκλήσεις που είχε δεχτεί ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ μια μέρα νωρίτερα από Άγγλους τουρίστες, οπαδούς άλλων ομάδων, έξω από μπαρ της Μυκόνου.

Ο Μαγκουάιρ έχει επιστρέψει στην Αγγλία και αναμένει τη δίκη του, που έχει οριστεί για την Τρίτη (θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του). Εκτιμάται πως θα του επιβληθεί κάποια ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ