Ο Πάρις Καρβουνόπουλος μιλάει για επιχειρήσεις “φίμωτρο” κατά ΜΜΕ στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρές οι καταγγελίες του έγκριτου δημοσιογράφου Πάρι Καρβουνόπουλου…
ο οποίος σε σημερινό του άρθρο γράφει:

“Οι απειλές και οι “πιέσεις” κατά δημοσιογράφων από ομάδα στρατιωτικών που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα εντός ΥΠΕΘΑ με τις ευλογίες της “τριπλέτας” της πολιτικής ηγεσίας (Παναγιώτοπουλος-Στεφανής-Οικονόμου) , συνεχίζονται. Η “ομάδα” θεωρεί ότι μ΄ αυτό τον τρόπο θα αποφύγει να δώσει απαντήσεις για ζητήματα που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1990 ακόμη! Κάνουν μεγάλο λάθος. Όσο κι αν απειλήσουν ,όσο κι αν συκοφαντήσουν, όσο κι αν θεωρούν ότι έχουν την ασυλία υπουργών της σημερινής κυβέρνησης , τα “γραπτά μένουν” ως γνωστόν. Ειδικά όταν αυτά είναι δικαστικές αποφάσεις.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε το δρόμο της υποκρισίας χρησιμοποιώντας τη δικαιοσύνη ως μέσο εκφοβισμού. Θα την χρησιμοποιήσουμε όπως πρέπει και μάλιστα θα μας δοθεί πολύ σύντομα η ευκαιρία να αποδείξουμε με έγγραφα πόσο παραμύθι είναι η θεωρία των άριστων, τουλάχιστον σ’ ότι αφορά στο ΥΠΕΘΑ. Και με φωτογραφίες.

Σ’΄ ότι αφορά στο  Militaire.gr οποιαδήποτε παρακρατική επιχείρηση πίεσης ή συκοφάντησης θα αντιμετωπίζεται με τα προβλεπόμενα νόμιμα μέσα. Για  να μην κουράζουμε και τους αναγνώστες με “τα δικά μας”.

Είναι λυπηρό το γεγονός της ανοχής -για να μην πούμε υποστήριξης- τέτοιων πρακτικών από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, στην οποία οι δύο από τους τρεις (Παναγιωτόπουλος και Οικονόμου) είναι και νομικοί. Ο καθένας όμως κάνει τις επιλογές του.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ