Χυδαία επίθεση των Γερμανών σε Δένδια και αποθέωση Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δράστης το γνωστό γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ που υποστηρίζει ότι ο Κ. Μητσοτακη, τορπίλισε την συζήτηση περί επιβολής κυρώσεων κατά της Τουρκίας από την ΕΕ, Στην συνάντηση του με τον Γερμανό υπουργό εξωτερικών. Έναν ισχυρισμό που πρέπει άμεσα να διαψεύσει ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Οργή Δένδια για την μυστική συνάντηση με Τουρκία!

Παράλληλα σε μία ενδεικτική αναφορά για το πως βλέπουν οι Γερμανοί τον Νίκο Δένδια, τον εμφανίζουν περίπου ως εχθρό της ειρήνης και υπεύθυνο για την κλιμάκωση με την Τουρκία! Όσο εξωφρενικά κι αν φαντάζουν πάντως αυτά που ισχυρίζεται το Σπίγκελ, επιβεβαιώνουν πλήρως την διγλωσσία του μεγάρου Μαξίμου απέναντι στις ενέργειες του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την αποκάλυψη των μυστικών συνομιλιών με την Τουρκία, οι οποίες γινόντουσαν με πρωτοβουλία της Γερμανίας, απευθείας από το μέγαρο Μαξίμου, για τις οποίες δεν ήταν ενήμερος ο έλληνας υπουργός! Και μόλις φυσικά τις είχε αποκαλύψει ο Τσαβούσογλου, προκλήθηκε η οργή του!

Ο Δένδιας εισηγείται ΑΟΖ με την Κύπρο! Θα το δεχτεί ο Μητσοτάκης ή θα υποταχθεί στην Μέρκελ;

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το περιοδικό, κατά την συνάντηση του με τον Γερμανό υπουργό εξωτερικών, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι δεν επιθυμεί την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας! Αυτό την στιγμή που ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας αγωνιζόταν για την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας λόγω της εισβολής στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Εξαιρετικά σημαντικός είναι και ο τρόπος με τον οποίον το γερμανικό περιοδικό αντιμετωπίζει τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Νίκου Δένδια. Τον παρουσιάζει σχεδόν σαν πολεμοκάπηλο και εμπόδιο για την συνεννόηση Ελλάδας – Τουρκίας! « Πως μπορείς όμως να περιορίσεις την κρίση όταν κάποιος μιλά όπως ο Έλληνας υπουργός Νίκος Δένδιας»; Αναρωτιέται το περιοδικό επιτιθέμενο σαφώς και συκοφαντικά στον έλληνα υπουργό  εξωτερικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ