Στα χνάρια του Νίκου Κοτζιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπάνια βλέπουμε στην ελληνική πολιτική σκηνή τέτοια ταύτιση πολιτικής μεταξύ μίας απελθούσας κυβέρνησης και της διαδόχου κυβερνητικής κατάστασης. Τέτοια ακριβώς είναι η ταύτιση της πολιτικής ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την πολιτική που ακολούθησε ο τέως υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Δεν είναι μόνο η στάση απέναντι στην συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ασπάζεται πλέον πλήρως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά τα όσα έλεγε προεκλογικά.
Είναι κυρίως η πλήρης υλοποίηση του σχεδίου του απερχόμενου τότε υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά από τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την επέκταση της Αιγιαλίτιδας ζώνης προς δυσμάς από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια.

Φυσικά και τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κράτησε αποστάσεις από τον Νίκο Κοτζιά. Για την ακρίβεια του επιτέθηκε όπως ακριβώς έκανε με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Διαβάστε τι έλεγε τότε η ΝΔ για αυτή ακριβώς την συμφωνία που φέρνει σήμερα: Eπέκταση αιγιαλίτιδας ζώνης από 6 στα 12 NM στο Ιόνιο, χωρίζει την Ελλάδα στη μέση – Αυτά το 2018 !!

Συμπερασματικά, οι δύστυχοι ψηφοφόροι που πείστηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ψήφισαν με το δεδομένο ότι θα ανατρέψει τις πολιτικές Κοτζιά, σήμερα θα πρέπει να κάνουν χαρακίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ