Ο “λαγός” Πορτοσάλτε χθες, έβγαλε “λαβράκι” σήμερα με την εξαγγελία ιδιωτικοποίησης της Αμυντικής Βιομηχανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθεί απόσπασμα από την δευτερολογία του πρωθυπουργού όπου έκανε αναφορά στην κατάσταση της Αμυντικής Βιομηχανίας & στην συντήρηση των μαχητικών αεροσκαφών.

“Άρα, πρώτο σκέλος της στρατηγικής μας, οι ισχυρές διεθνείς συμμαχίες.
Δεύτερο σκέλος, η ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αναφέρθηκε σε αυτό η κυρία Γεννηματά, δεν έχει άδικο, της έχω πει εξάλλου και στο παρελθόν, τα γνωρίζει τα θέματα, τα έχει χειριστεί.
Κάνουμε πολύ σημαντικές κινήσεις ως Κυβέρνηση για να διορθώσουμε το μαύρο χάλι στο οποίο, δυστυχώς, είχαν βρεθεί οι αμυντικές μας βιομηχανίες. 
Και προχωράμε με γρήγορες κινήσεις και σε συμπράξεις και με ιδιωτικοποιήσεις εκεί που χρειάζεται για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε συνολικά και την εγχώρια αμυντική μας βιομηχανία.
Και ναι, όπου χρειάζεται να κάνουμε τις στοχευμένες εκείνες επενδύσεις που δυστυχώς η γεωπολιτική μας θέση επιβάλει, αν αυτό σημαίνει κάποιες μικρές παραπάνω θυσίες από τον ελληνικό λαό να συμφωνήσουμε όλοι μαζί ότι αυτές τις θυσίες πρέπει να τις αναλάβουμε για να μπορέσουμε επιτέλους να θωρακίσουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας.
Να μπορέσουμε να προσλάβουμε προσωπικό, να μπορέσουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους πιλότους μας να υποστηρίζονται τα αεροπλάνα τα οποία πετάνε αυτή τη στιγμή με τεράστια προσπάθεια και δυστυχώς πολύ συχνά σε μια κατάσταση που δεν είχαν υπογραφεί ακόμα όλες οι συμφωνίες για τη μελλοντική τους υποστήριξη.”
Υ.Γ
Όπως αποκαλύψαμε ΕΔΩ καθόλου τυχαία δεν ήταν τελικά η χθεσινή παρέμβαση του Πορτοσάλτε που ως άλλος “λαγός”…εγκαλούσε τον υπουργό επικρατείας Γεραπετρίτη γιατί δεν έχει πουληθεί ακόμα η ΕΑΒ και τα Ναυπηγεία…
Όλα αυτά εν μέσω κρίσης…
Και σήμερα ακούσαμε τον πρωθυπουργό να μιλάει για “γρήγορες κινήσεις και σε συμπράξεις και με ιδιωτικοποιήσεις εκεί που χρειάζεται για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε συνολικά και την εγχώρια αμυντική μας βιομηχανία”…
Αυτά τα γρήγορα είναι που φοβώμαστε…αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις που μάλλον τις έχουν έτοιμες από καιρό…
Ο “λαγός” Πορτοσάλτε χθες, έβγαλε “λαβράκι” σήμερα με την εξαγγελία ιδιωτικοποίησης της Αμυντικής Βιομηχανίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ