Γιάννης Πρετεντέρης: «Θα πιω πετρέλαιο!» (Βίντεο)

Τα δισεκατομμύρια των αναγνωστών, φίλων και οπαδών του συμπαθέστατου και φιλολαϊκού δημοσιολόγου, με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις ραγδαίες εξελίξεις.

Παναγιώτης Λιάκος

Το βίντεο – ντοκουμέντο χρονολογείται στο 2012. Εκεί, στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε ο φίλος και σύμβουλος του Κώστα Σημίτη Γιάννης Πρετεντέρης, ειρωνευόταν τον τότε βουλευτή του ΛΑΟΣ και νυν πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος μιλούσε για την εναλλακτική της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.ά) αντί της διάλυσης των ασφαλιστικών ταμείων με το PSI του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Μάλιστα, προς το τέλος της σχετικής συζήτησης ο Πρετεντέρης είπε στον Βελόπουλο: «Σας διαβεβαιώ ότι μόλις βρούμε το πετρέλαιο είμαι πρόθυμος να πάω να πιω την πρώτη γουλιά!».

Τώρα που έχουν μαζευτεί πολεμικά πλοία από διάφορες χώρες στο Αιγαίο, όχι για να δουν που κάνει τα μπάνια του ο Πρετεντέρης αλλά για τους υδρογονάνθρακες, όλοι ανησυχούν μήπως ο κολλητός του Σημίτη θυμηθεί την υπόσχεσή του και πάει και… φαρμακωθεί!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 10.35’’ του βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ