Άγιο είχε ο Πρωθυπουργός! Δείτε τι συνέβη στην παραλία στο Μαράθι λίγο μετά την αποχώρηση του

Εξαιρετικά τυχερός αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγες ημέρες πριν, επισκέφτηκε το Μαράθι για λίγες ημέρες ξεκούρασης. Εκεί τον συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνει τα υπέροχα νερά της παραλίας, ονομαστής για την ποιότητα και την καθαρότητα τους.

BB762C24 3E63 4014 A11A C9657831EE11
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαράθι, απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά

Λίγο μετά την αποχώρηση του όμως, εκτυλίχθηκε ένα πραγματικό θρίλερ στην παραλία Μαραθιού. Όπως αποκάλυψε το γνωστό site της περιοχής, Zarpanews, τα καταγάλανα νερά μετατράπηκαν σε πράσινα! Σπέρνοντας την ανησυχία στους κατοίκους και τους λουόμενους.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, εκτός από την αιφνίδια αλλαγή χρώματος των μέχρι πρότινος καταγάλανων νερών, στην επιφάνεια τους άρχισαν να βγαίνουν και …αφροί!

E931967B 9BF7 43B1 AE52 0FCBE0172E43
Παραλία Μαράθι: Το ανεξήγητο φαινόμενο μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο έλληνας πρωθυπουργός στέκεται τόσο τυχερός. Έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση της επίσκεψης του στην Κίνα. Ήταν ο τελευταίος ξένος ηγέτης που επισκέφτηκε την χώρα, αφού αμέσως μετά ξέσπασε η επιδημία του κορονοϊού που μαστίζει τον πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ