Πάλι μας πρόδωσαν οι εταίροι! Κύριο θέμα στην σύνοδο, η Λευκορωσία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στάθηκε όρθιος ο Νίκος Δένδιας απέναντι στον Στόλτενμπεργκ

Άλλος ένας διασυρμός κάθε ευρωπαϊκής ιδέας συντελείται αυτή τη στιγμή στο Βερολίνο, κατά την διάρκεια της άτυπης συνόδου των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ. Ενώ οι τούρκοι εισβάλουν και κατέχουν ελληνικό, άρα και ευρωπαϊκό κυριαρχικό χώρο, ενώ απειλούν προαναγγέλλοντας ασκήσεις με πραγματικά πυρά, αλλά και ευθέως με πολεμική σύρραξη την Ελλάδα, οι ευρωπαίοι θέτουν την Λευκορωσία ως κύριο θέμα!

Είναι άλλη μια προδοσία των συμμάχων όχι μόνο απέναντι στην Ελλάδα, αλλά απέναντι στην ίδια την Ευρώπη, τις συμβάσεις που διέπουν την ΕΕ, την ουσία της ευρωπαϊκής κοινότητας, του κράτους δικαίου και του πολιτισμού.

Πριν την έναρξη αυτής της φαρσοκωμωδίας, ο Νίκος Δένδιας κράτησε ψηλά την τιμή της χώρας, εγκαλώντας τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, για την άθλια συμπεριφορά της συμμαχίας απέναντι στην Ελλάδα.
Αφού τόνισε ότι η συμπεριφορά της Τουρκίας δεν αρμόζει ούτε στο πνεύμα ούτε στην ουσία της συμμαχίας, ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία και τα σύνορα της, έστω και μόνη της.

Ελπίζουμε μόνο μη μάθουμε καμιά άλλη διαρροή, που να θέλει το μέγαρο Μαξίμου να δίνει το πράσινο φως στην Γερμανία για την μη επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ