Ραγιά, τι δεν κατάλαβες;

Γερμανική εταιρία εμφανίζεται από το πουθενά και δίνει σε μία ελληνική εταιρεία που εμφανίστηκε από το πουθενά, αλλά δεν είναι ελληνική γιατί έχει έδρα το Ντουμπάι, το Ντουμπάι που ως γνωστόν δεν δίνει πληροφορίες και δικαστική συνδρομή στην Ελλάδα παρά μόνο για περιπτώσεις εμπορίας ναρκωτικών και τρομοκρατία, και δίνει 330 εκατομμύρια $. Για να αγοράσει μία εταιρεία Διαδικτύου.
Εμφανίζεται και ο πρωθυπουργός για να συγχαρεί την συγκεκριμένη εταιρεία του Ντουμπάι για την δοσοληψία που συνεισέφερε τους λογαριασμούς της εταιρείας στο Ντουμπάι, 330 εκατομμύρια.

Μην βιαστείτε λοιπόν να πείτε κακοήθειες, ότι δήθεν «με 330 εκατομμύρια την σήμερον ημέρα αγοράζεις το μισό Αιγαίο». Ποιος πήγε και τα έδωσε για να πάρει μία εταιρεία διαδικτύου. Γιατί απλά θα αποδείξετε ότι είστε ραγιάδες, δεν ξέρετε από υψηλές business, δεν ξέρετε από αριστεία, είστε «σταλίνες».

Άλλωστε οι Γερμανοί πάντα ήταν κουβαρντάδες, όσον αφορά την Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Οπότε αφήστε τις πονηριές και μάθετε μπαλίτσα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Που ήρθε να σας εκπολιτίσει και να σας ξεστραβώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ