Απίστευτες καταγγελίες για «κυβερνητική ΕΥΠ» που αναφέρεται στο μέγαρο Μαξίμου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν αληθεύουν οι συγκεκριμένες καταγγελίες, τότε μιλάμε για αλλοίωση του ίδιου του πολιτεύματος. Είναι αδιανόητο να υπάρχει απευθείας συναλλαγή μεταξύ του μεγάρου Μαξίμου και υπηρεσίας η οποία προβαίνει σε παρακολουθήσεις και συλλογή πληροφοριών.

Τέτοια φαινόμενα συνέβαιναν μόνο σε σοβιετικά η φασιστικά καθεστώτα. Και απαγορεύονται ρητώς από το Σύνταγμα, όσο κι αν μία κυβέρνηση νομίζει ότι έχει την απόλυτη εξουσία. Διότι σε καμιά κοινοβουλευτική δημοκρατία ο λαός δεν εξουσιοδοτεί μία κομματική εξουσία να έχει πρόσβαση στις διωκτικές αρχές και μάλιστα στον νευραλγικό χώρο της συλλογής πληροφοριών.

Από τέτοιες πρακτικές όμως δημιουργήθηκε εθνικός κίνδυνος. Διότι ως φαίνεται, αφού όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, κάποιοι αντί να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους υπηρεσίες για την εθνική άμυνα και την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος, τις χρησιμοποιούν για την υπεράσπιση της κομματικής και κυβερνητικής επιβίωσης!

Εάν για παράδειγμα αυτές οι υπηρεσίες λειτουργούσαν για λογαριασμό του έθνους και όχι του κόμματος, η Ελλάδα θα γνώριζα από πριν τις προθέσεις του Σαράτζ της Λιβύης να υπογράψει το ψεύτικο μνημόνιο με την Τουρκία και εάν υπήρχε σοβαρό κράτος, θα τις είχε εμποδίσει. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πιστεύουμε ότι μετά από αυτές τις αποκαλύψεις η δικαιοσύνη θα κινηθέι και θα ελέγξει όλο τον μηχανισμό λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Οι σοβαρότατες αποκαλύψεις εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ