Ο Βασίλης Σκουρής περιποιείται τον Στέφανο Κασιμάτη

Απίστευτη «χολέρα», με τη μορφή …χιούμορ, για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, γιατί απλώς είναι …ΣΥΡΙΖΑ!

Τη γενική κατακραυγή στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του Στέφανου Κασιμάτη στη στήλη του «ΦΑΛΗΡΕΥΣ» στην Καθημερινή, με το οποίο επιχειρεί να «κάνει» (χολερικό) χιούμορ, με φωτογραφία του Γιώργου Κατρούγκαλου, τη στιγμή που ο πρώην υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στο βήμα της Βουλής!

Του Βασίλη Σκουρη από τις ieidiseis.gr

«Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς…», σημειώνει στη λεζάντα ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ωστόσο, όπως είναι γνωστό σε πολλούς, έχει πρόβλημα υγείας, το καλοκαίρι μάλιστα πέρασε κάποιες εβδομάδες στο νοσοκομείο! Ακόμα και αν ο συνάδελφος δεν το γνώριζε, η φωτογραφία δείχνει πολλά.

Και εν πάση περιπτώσει, ακόμα και αν και το τι έδειχνε η φωτογραφία διέφυγε από τον «Φαληρέα», το θέμα είναι τι αφήνει ο χρόνος στον καθένα; Αυτή είναι η «αριστεία’ που επικαλείται;

Ο Στέφανος Κασιμάτης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τηλεφώνησε στον Γιώργο Κατρούγκαλο και του ζήτησε …συγγνώμη, ενώ δήλωσε ότι θα επανορθώσει στην στήλη του την αμέσως επόμενη ημέρα. Δεν θα πούμε ότι από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.

Θα ρωτήσουμε απλώς, εάν ο Κατρούγκαλος δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά της πλευράς του Κυριάκου, θα έκανε το ίδιο σχόλιο; Μπορεί δημοσιογράφοι να βγάζουν …χολέρα, στο όνομα της αριστείας; (Θα μου πείτε και ίσως να έχετε δίκιο, βεβαίως! Από τη στιγμή που ο καθένας αυτό-τοποθετείται στο …στρατόπεδο των αρίστων, δεν μπορεί απέναντί του να βρίσκονται οι …μειονεκτικοί! Αυτή η αντίληψη οδήγησε να κάνεις πλάκα με τον άλλο, μη υπολογίζοντας την περιπέτεια της υγείας του!)

ΥΓ1: Μην δυσαρεστηθεί ο Στέφανος από την άποψη που δημοσιεύουμε. Κάποτε, νομίζω από τις στήλες του «Έθνους», όπου τότε εργαζόμουν, τον είχα υπερασπιστεί από κακόβουλες επιθέσεις που δεχόταν. Και καλό είναι να θυμόμαστε όλοι μας: Μην κάνουμε στους άλλους, αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν. Μπορεί αυτό να μην είναι μέρος της …αριστείας, αλλά πιστέψτε με είναι μέρος της προσωπικότητάς μας και της αξιοπρέπειάς μας. Είναι το σωστό!

ΥΓ2: Τα παθήματα πρέπει να μας γίνονται μαθήματα: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Φαληρεύς» επιτίθεται με ανοίκειο τρόπο, με λόγο που προσβάλει τη δημοσιογραφία. Ας θυμηθούμε το δημοσίευμα (29 Μαρτίου 2017) για την Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Γιαγιά έγινε, όπως διαβάζω, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και, φυσικά, ο τοκετός έγινε σε ιδιωτικό μαιευτήριο διότι, ως γνωστόν, αριστεροί είμαστε και όχι κορόιδα. Συγχαρητήρια, να τους ζήσει, να το χαίρονται κ.λπ. Όμως η χαρμόσυνη είδηση υπονοεί κάτι που κάνει το αίμα (το δικό μου) να παγώνει: για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα. Ομολογώ ότι δεν το είχα ποτέ φαντασθεί…»!

ΥΓ3: Εμείς οι δημοσιογράφοι, πρέπει να σταματήσουμε να πριονίζουμε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε –και δεν είναι ηθικοπλαστικό αυτό, αλλά όρος ύπαρξης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ