Που να ξέρει ο κ.Πατέλης τι σημαίνει πραγματική εργασία και μόχθος;

Ο άνθρωπος νομίζει ότι οι συντάξεις είναι… δωρεά του κράτους! Ότι όσοι δούλεψαν με αίμα και ιδρώτα και κοπίασαν τα προηγούμενα χρόνια δεν έβλεπαν μήνας μπει μήνας βγει κρατήσεις στους μισθούς τους για τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτά παίρνουν οι συνταξιούχοι κύριε οικονομικέ σύμβουλε του Πρωθυπουργού, δεν χαρίζει κανενός τα λεφτά η κυβέρνηση. Ίσα-ίσα που συνεχώς τα πετσοκόβει.

Εάν διαβάσει κανείς την συνέντευξη του Αλεξη Πατέλη σήμερα στο Βήμα, πραγματικά απορεί από που έπεσε αυτός ο άνθρωπος. Σε ποιον πλανήτη ζει. Διότι αυτό που κάνει πως δεν έχει καταλάβει, είναι πως οι συντάξεις είναι κρατική υποχρέωση αποπληρωμής των εισφορών που έχει εισπράξει από τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες κατά τα χρόνια εργασίας τους.

Να μη μιλήσουμε για τη απομύζηση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από το κράτος εδώ και δεκαετίες χωρίς να πληρώνει καν τόκο και μάλιστα να τα έχει εξαφανίσει και δύο φορές: με το χρηματιστήριο και με το PSI. Και αντί να μπουν φυλακή οι υπαίτιες κυβερνήσεις και να δημευθούν οι περιουσίες των ενόχων υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων καταστράφηκαν, βγαίνει σήμερα ο Πατέλης ως λαγός του Μητσοτάκη και προαναγγέλλει  σφαγή συντάξεων.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παραιτήσει άμεσα τον σύμβουλό του, τότε σημαίνει πως είναι λαγός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ