Ο Γιάννης Σαρακιώτης ισοπέδωσε τον κύριο Μπάμπη

Επιτέλους βρέθηκε ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ για να σταθεί επάξια σε πάνελ με εθνικά θέματα. Ο Σαρακιώτης ήταν διαβασμένος και είχε τις απαντήσεις που θα έδινε κάθε έλληνας πατριώτης έναντι στην τουρκική απειλή.

Αφού υπενθύμισε την έκανε η κυβέρνηση ΣυΡιζΑ – ΑΝΕΛ όταν το Barbaros επιχείρησε να εισβάλει στην εθνική μας κυριαρχία, κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει ακριβώς τα ίδια μέτρα που είχε καταφέρει να επιβάλει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη.
Όπως επιπλέον ζήτησε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από την Ίντερπόλ για όλα τα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης και της κρατικής εταιρείας πετρελαίου που εμπλέκονται στις παράνομες έρευνες.

Απέναντι του ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος μέχρι προχθές μιλούσε για συνεκμετάλλευση και σήμερα αναγκάστηκε να πάρει πίσω όλα όσα έλεγε και να συμφωνήσει με τον βουλευτή του ΣυΡιζΑ.
Τα πράγματα είναι απλά. Δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να τοποθετείται με αερολογίες και θεωρητικές προσεγγίσεις όταν υπάρχει πολεμική απειλή. Οι ιδεοληψίες σταματούν όταν η Ελλάδα απειλείται. Και απέναντι στους νεοφιλελεύθερους εθνοφοβικούς δεν μπορεί να στέκονται διεθνιστές με ομιχλώδεις θέσεις και αδιάβαστοι στα εθνικά θέματα. Αλλά πολιτικοί με ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις όπως ο Σαρακιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ