Σενάρια πρόωρων εκλογών: Η εισήγηση συμβούλων του Μητσοτακη για εκλογές στις 18 Οκτωβρίου – Επέτειο της μεγάλης νίκης του ΠΑΣΟΚ το 1981

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πληροφορίες προέρχονται από έγκυρες πηγές του Μαξίμου και αφορούν ένα σενάριο πρόωρων εκλογών στις 18 Οκτώβρη, ανήμερα της επετείου δηλαδή της μεγαλειώδους νίκης του ΠΑΣΟΚ το 1981.

Συμβουλοι του πρωθυπουργού που ενδιαφέρονται περισσότερο για το προφίλ αλλά και την υστεροφημία του έχουν εισηγηθεί στο Μαξίμου να προσχωρήσει σε πρόωρες εκλογές στις 18 Οκτωβρίου σε μια συμβολική για την ιστορία της Ελλάδας την περίοδο της μεταπολίτευσης,  ημερομηνία.

AA0F37F8 2A2D 42DA 9FBB 09D322BB47A6

Το σενάριο λοιπόν έχει ως εξής:

Ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει πρόωρες εκλογές με αιχμή τα Ελληνοτουρκικα και τις εξελίξεις στο Αιγαίο στην ομιλία του στη ΔΕΘ που θα γίνει αποκλειστικά για αυτό τον λόγο καθώς η ΔΕΘ φέτος λόγω Κορωνοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι πρόωρες εκλογές θα λάβουν χώρα στις 18 Οκτώβρη, ανήμερα της επετείου της νίκης του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.

675A5813 6127 4D7D 9C89 63F1DB2C1D27

Ο Μητσοτάκης θα βγει μπροστά ώστε να πάρει την ρεβάνς για την ντροπιαστική ήττα της ΝΔ σε εκείνες τις εκλογές.

Μαλιστα πιστεύει ότι λόγω του Κορωνοϊού και της Τουρκικής απειλής θα μπορέσει να αγγίξει  και γιατί όχι και να ξεπεράσει ακόμη και το 52,72% του Καραμανλή το 1974.

Ετσι ο Κυριάκος θα κλείσει οριστικά τον κύκλο της μεταπολίτευσης με μια ιστορική του νίκη που θα καταρρίπτει τα ρεκόρ των δυο σημαντικότερων πολιτικών ηγετών εκείνης της περιόδου.

D9C5023E 615B 42BC B540 6369372A26C9

Βασικη προϋπόθεση για την εκπλήρωση του σεναρίου αυτού είναι να ανοίξουν το γρηγορότερο τα σχολεία ώστε να είναι σε ετοιμότητα να χρησιμοποιηθούν για εκλογικά κέντρα.

Οι εκλογές αυτές αν γίνουν θα γίνουν με λίστα που σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης θα μπορεί να εκλέξει όποιον θέλει εκείνος, ενώ παράλληλα αν επιτύχει τον στόχο του για αυτοδυναμία θα έχει κάνει σμπαραλια και την περίφημη απλή αναλογική με την οποία θα γίνουν οι εκλογές ενώ αν το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει να μπει στη Βουλή θα σβήσει στην σημαντικότερη ημερομηνία της πορείας του.

Ολα αυτά είναι ένα σενάριο που είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος. Είναι όμως ένα σενάριο που το έχουν προτείνει στον πρωθυπουργό.

Το τι θα συμβεί και αν θα πραγματοποίηθει τελικά θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Απλώς να θυμησουμε στον κύριο Πρωθυπουργό σε περίπτωση που το ασπαστεί πως ένα παλιό ρητό υποστηρίζει πως το καλύτερο είναι εχθρός του καλού.

Υ.Γ. Στις κάλπες φοράμε μάσκα;

mitsotakis maska

ΔΗΜΟΦΙΛΗ