Καταγγελία συνδικαλιστή: Πλουσιόπαιδο μετέδωσε τον κορονοϊό!

Μια ιδιαίτερα προκλητική άποψη σχετικά με τα αυξημένα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας εξέφρασε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός Ηλίας Σιώρας, ρίχνοντας το φταίξιμο στα… πλουσιόπαιδα!

Ο κ. Σιώρας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να σχολιάσει το περιστατικό με τον 26χρονο ασθενή ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό και το έσκασε, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Στην πορεία της συζήτησης μίλησε και για τη διασπορά του ιού στην κοινότητα, υποστηρίζοντας ότι τον ιό διασπείρουν γόνοι ευκατάστατων οικογενειών!

«Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο μένουμε στα Πατήσια, στο Περιστέρι, στην Κυψέλη, τη Δραπετσώνα… Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια. Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα! Κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ηταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύριζαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά»!

Ο Ηλίας Σιώρας χαρακτήρισε «δημόσιο κίνδυνο» τον 26χρονο που έφυγε από το νοσοκομείο όταν βρέθηκε θετικός στον ιό. «Δεν ήταν μόνο θετικός στον κορονοϊό, είχε και συμπτώματα και είχε βγει και εισιτήριο για να εισαχθεί. Εκεί τον έχασαν οι γιατροί και, απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, τον αναζητά η Αστυνομία. Είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι δημόσιος κίνδυνος και πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο του τον εαυτό. Τέτοια φαινόμενα μακάρι να μην ξανασυμβούν» ευχήθηκε.

Καταλήγοντας, μίλησε και για τις συνθήκες εργασίας κάτω από τις οποίες δουλεύουν οι υγειονομικοί υπάλληλοι στον Ευαγγελισμό και για τα περιστατικά που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

«Στη γενική εφημερία του Σαββάτου ήρθαν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες, νεαροί εργαζόμενοι από τους οποίους οι εργοδότες τούς ζήτησαν να κάνουν το τεστ προκειμένου να ξαναγυρίσουν στη δουλειά. Ηταν τόσο μεγάλος ο χρόνος της αναμονής που πάρα πολλοί έφυγαν χωρίς να το κάνουν» αποκάλυψε ο κ. Σιώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ