Θυμήθηκε τον ήλιο αλλά ξέχασε τα χρέη η Γεννηματά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνικά στη Χαριλάου Τρικούπη ξέθαψαν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο με πρωτόγνωρες και αμφισβητούμενες διαδικασίες αποφάσισαν να διαλύσουν τον περασμένο Νοέμβριο για να αλλάξουν ΑΦΜ και να γλιτώσουν από τα τεράστια χρέη τα οποία σήμερα υπερβαίνουν τα 254.000.000 ευρώ!

Με ανακοίνωση του φιλοκυβερνητικού ΚΙΝΑΛ, αλλά με… το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε χθες ότι με αφορμή την αυριανή ιστορική επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη το κόμμα της θα διοργανώσει πανηγυρική εκδήλωση αύριο στις 19.30 στο Ζάππειο με ομιλήτρια την ίδια.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, «τη μεγάλη μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ», με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να δηλώνει ότι στην ομιλία της «θα ξεδιπλώσει το σχέδιο αναγέννησης του ΕΣΥ». Το ΕΣΥ το θυμήθηκαν, τα… χρέη τους όμως τα ξέχασαν!

Για να συμπληρωθεί ο τραγέλαφος που οφείλεται εν πολλοίς στον δημοσκοπικό κατήφορο, η Χ. Τρικούπη στην ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί «τα ΜΜΕ, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να παρακολουθήσουν τη φετινή επέτειο ζωντανά μέσω του Καναλιού της Βουλής και των λογαριασμών του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ στο Facebook».

Αυτό γιατί, όπως εξηγείται, «η φετινή επέτειος πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολύ δύσκολων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού, καθώς και τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου. Με αυτονόητο αίσθημα κοινωνικής και συλλογικής ευθύνης στην ιδιαίτερη συγκυρία που βιώνουμε, και εφαρμόζοντας τον ισχύοντα αριθμητικό περιορισμό για τη διενέργεια συναθροίσεων, η πολιτική μας εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποχρεωτικά περιορισμένη φυσική παρουσία που προβλέπεται, με τη συμμετοχή ΜΟΝΟ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου και των πρώην Προέδρων του Κινήματος».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη, «η φετινή επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη είναι αφιερωμένη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τη μεγάλη μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ. Είναι απόφαση που πήρε η Φώφη Γεννηματά αμέσως μετά την έναρξη του lockdown, έτσι ώστε να αναδειχθεί η σημασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας που κρατά την Υγεία της χώρας όρθια τις τελευταίες δύσκολες δεκαετίες και ειδικά την περίοδο της πανδημίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ