ΕΛΣΤΑΤ: Η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας ξεκίνησε πριν την πανδημία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς οι αριθμοί δε λένε ψέματα, ούτε μπορούν αλλοιωθούν από εκατομμύρια της διαπλοκής. Και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι ξεκάθαρα. Η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2019. Εντάθηκε το πρώτο δίμηνο του 2020 και φυσικά ακολούθησε η ολοκληρωτική κατάρρευση.
Άρα, το αφήγημα των δήθεν άριστων, καταρρέει μαζί με την οικονομία. Ο κρατικοδίαιτος καπιταλισμός, οι οικονομικά αγράμματοι βολεμένοι που φόρεσαν το φερετζέ του νεοφιλελευθερισμού και παρίσταναν τους κήνσορες της ελεύθερης οικονομίας, αποκαλύπτονται.

Η ΤτΕ αποκαθηλώνει την κυβέρνηση: Γύρισαν την οικονομία στα ελλείμματα Παπανδρέου – Σαμαρά , πριν ακόμα τον κορονοϊό!

Το Ολυμπία φυσικά έχει αποκαλύψει την καταστροφή ακριβώς τη στιγμή που συντελείτο. Όταν η συντριπτική πλειοψηφία υμνούσε τον Μωυσή, τον σιμουλτανέ, τον νέο Ηρακλή που θα έσωζε την Ελλάδα. Όπως δείχνουν τα πράγματα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αποδειχτεί η πλέον καταστροφική στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους.

A7CBDD8F 402F 4BB9 A488 47FD711D05ED

Και οι συνεχιζόμενοι ύμνοι προς τον ηγέτη, σύντομα θα προσομοιάζουν τους ύμνους των αυλικών στον Νέρωνα.

Δυστυχώς και τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, δεν θα είναι καλύτερα. Τα έσοδα από τον τουρισμό, κατέρρευσαν. Οι αφίξεις παρά το μεγάλο ρίσκο με το αφρονο άνοιγμα των συνόρων, ήταν απογοητεύτηκές. Η ύφεση θα είναι μεγαλύτερη ίσως ακόμα και από την περίοδο της καραντίνας. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ