Συμμορία ανηλίκων καθαρμάτων στο Γαλάτσι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν δεν σταματήσει τώρα αυτή η μάστιγα, θα μολύνει όλη την Ελλάδα. Η περίπτωση στο Γαλάτσι όπου 20 ανήλικοι έσπασαν στο ξύλο έναν δεκαεπτάχρονο αγόρι στέλνοντας στο νοσοκομείο, έχει μεγάλο βάθος.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ή συμμορία αυτή ενεργοποιείται εδώ και καιρό στην περιοχή και έχει προβεί σε άλλους ξυλοδαρμούς και ληστείες ανηλίκων, ενώ έχει παρενόχληση πολλές φορές ανήλικα κορίτσια.

Χαρακτηριστική περίπτωση αγοριού που είχε βγει βόλτα με την αδερφή του και το σκύλο τους, ή συμμορία των καθαρμάτων παρενόχλησε την αδερφή του και όταν αυτός προσπάθησε να την βοηθήσει τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

5580BA5B 85AD 4B89 B007 D426564853C0
Τα σημάδια στο κορμί του 17χρόνου παιδιού από τον ξυλοδαρμό

Ο σκληρός πυρήνας της συμμορίας είναι πέντε άτομα ηλικίας 16 έως 18 ετών και μου φέρονται να έχουν εμπλακεί και σε άλλες παραβατικές πράξεις. Οι τέσσερις από αυτούς έχουν συλληφθεί μεταξύ αυτών και ο δεκαεπτάχρονος που θεωρείται επικεφαλής και φαίνονται δασκαλεμένοι αφού αρνούνται οποιαδήποτε άλλη πράξη – αυτή του ξυλοδαρμού του 17χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση τεράστιες ευθύνες έχουν και γονείς αυτών των παιδιών και πρέπει να λογοδοτήσουν ώστε να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγήν για άλλους που δεν μπορούν να χαλιναγωγήσουν η δεν ενδιαφέρονται να χαλιναγωγήσουν τα παιδιά τους. Ακόμα χειρότερα, καμαρώνουν βλέποντας τα παιδιά τους να εξελίσσονται σε ψευτόμαγκες και να τρομοκρατούν άλλα παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ