Ποινή χάδι για τον επιχειρηματία που παρενόχλησε ανήλικη

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε επιχειρηματίας του Ηρακλείου με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης.

Στη δίκη, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ο κατηγορούμενος επέμενε στην αθωότητά του, ωστόσο φαίνεται ότι δεν έπεισε το δικαστήριο, που του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 15χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει πριν από έναν χρόνο η κοπέλα, η ίδια είχε κανονίσει με μία φίλη της να πάνε για μπάνιο σε πισίνα σε περιοχή ανατολικά του Ηρακλείου. Σύμφωνα με την «Πατρίς», περίμενε σε στάση, από όπου θα περνούσε η φίλη της με τον πατέρα της για να την πάρουν με το αυτοκίνητό τους. Κάποια στιγμή από εκεί πέρασε με το όχημά του ο επιχειρηματίας, ο οποίος επειδή τη γνώριζε -μια και συγγενείς της είχαν εργαστεί στο παρελθόν για λογαριασμό του-, φέρεται ότι την πλησίασε.

Σύμφωνα με την 15χρονη, προσφέρθηκε να τη μεταφέρει ο ίδιος στην πισίνα και αν και η ίδια αρχικά αρνήθηκε, τελικά δέχτηκε. Η μαθήτρια κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο επιχειρηματίας έκλεισε τις ασφάλειες και σταμάτησε σε ερημικό σημείο με στόχο να την παρενοχλήσει σεξουαλικά, αλλά εκείνη αντέδρασε κι εκείνος την πήγε στον προορισμό της. Οπως ανέφερε η κοπέλα, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μέσα σε κλάματα εξομολογήθηκε σε φίλους της τι είχε γίνει. Κατόπιν ενημερώθηκε σχετικά και η οικογένειά της, που προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας αρνιόταν από την πρώτη στιγμή κατηγορηματικά ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τη μαθήτρια, ενώ τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στην πισίνα. Στον κατηγορούμενο, ο οποίος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης, δεν αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ