Ο Ερντογάν απειλεί ότι θα μας πετάξει στην θάλασσα, αλλά Τα Νέα θέλουν διάλογο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποιοι έχουν αποφασίσει να πουλήσουν το Αιγαίο. Αυτό είναι σίγουρο. Και το προετοιμάζουν μεθοδικά. Είναι σίγουρο δυστυχώς ότι και ο ίδιος ο Μητσοτάκης συμφωνεί η σέρνεται σε αυτό το ενδεχόμενο. Διότι αυτοί που τον στήριξαν με νύχια και με δόντια για να εκλεγεί, δεν το έκαναν από πατριωτικό αίσθημα αλλά για να υπερασπίσουν τις μπίζνες τους που δυστυχώς αποδεικνύονται ανθελληνικές. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο κύριοι επικοινωνιακοί χορηγοί του Μητσοτάκη έχουν στενές σχέσεις με την Τουρκία. Φανερές και κρυφές.

DD1E0585 6692 42E3 AA5C 0FBAF7F7E213
Δημοσκόπηση απο Τα Νέα

Όταν λοιπόν την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί ότι θα σφάξει πάλι γυναικόπαιδα ελλήνων όπως έκανε στην Μικρασία και βγαίνει εφημερίδα με δημοσκόπηση που θέλει 7 στους 10 έλληνες να επιθυμούν διάλογο με τον σφαγέα, κάτι πολύ βρώμικο συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα.

Και μην βιαστεί κάποιος να πει ότι η εφημερίδα δεν έχει ευθύνες, η ότι η κυβέρνηση δεν είχε ευθύνες από τα ευρήματα μιας δημοσκόπησης. Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία που έκανε την δημοσκόπηση συνδέεται στενά με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης.

Ας ξυπνήσει γρήγορα ο πρωθυπουργός, πριν τον γράψει η ιστορία με κατάμαυρα γράμματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ