«Λευκή μάγος» εξαπατά πλούσιες γυναίκες και τους αποσπά εκατομμύρια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχεδόν 13 εκατομμύρια ευρώ κατάφερε να αποσπάσει «λευκή μάγος» που δρα ανεξέλεγκτα και μάλιστα με μιντιακή κάλυψη, από την την εγγονή του αρχικού ιδιοκτήτη ιστορικής καπνοβιομηχανίας, καθώς την έπεισαν ότι της είχαν κάνει μάγια και εκείνη με την συνεργό της μπορούσαν να τα λύσουν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, επί 6 χρόνια η «λευκή μάγος» με συνεργασία της καθαρίστριας, την «ξεζούμιζαν» αφού είχαν καταφέρει να την  μετατρέψουν σε υποχείριό τους, χορηγόντας της παραισθησιογόνες ουσίες όπως μανδραγόρα και ταντούλα. Παρόμοια είναι η συμπεριφορά τους και σε άλλες εύπορες γυναίκες, ειδικά σε περιπτώσεις που αυτές αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα ή προβλήματα με το σύζυγό τους.

Οι γυναίκες αυτές εκμεταλλεύονται την ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση που βρισκόταν τα θύματα τους με αποτέλεσμα  να ξεκινήσουν να αποσπούν από την κληρονόμο και άλλες γυναίκες τεράστια χρηματικά ποσά, τα οποία όπως της έλεγαν απαιτούνταν ούτως ώστε η «λευκή μάγος» να ενεργοποιήσει τις «δυνάμεις» της και να «λύσει» τα μάγια που δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις της ή «απειλούσαν» τη ζωή των δικών της.

Η «επιχείρηση» των δύο γυναικών ξεκίνησε την περίοδο που πουλήθηκε η κραταιά καπνοβιομηχανία και η Ντονατέλα εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό ως μέτοχος αυτής. Κατάφεραν τότε να της αποσπάσουν 3 εκατομμύρια ευρώ πείθοντάς την ότι η πώληση
ήταν «μεταφυσική» και επιτεύχθηκε χάρη στις δυνάμεις της «λευκής
μάγου».

Να σημειωθεί ότι πλέον οι αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλές περιπτώσεις με διαφημιζόμενες μάγισσες που αποσπούν τεράστια ποσά από τα θύματα τους και σύντομα θα έχουμε νέες εξελίξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ