Εμετική προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Νάσος Ηλιόπουλος προφανώς συσκέπτεται…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να καλύψουν τα πρωτοφανή αίσχη στο big brother, τα υπόγεια της γκεμπελικής προπαγάνδας ανακάλυψαν δήθεν «αφίσες στήριξης του ΣυΡιζΑ» στο κτήνος που βίασε και άφησε ανάπηρη την Μυρτώ στην Πάρο το 2012, επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος που προσπάθησαν τότε να φυγαδεύσουν επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα, αλλά συνελήφθη χάρις τις άμεσες και επίμονες ενέργειες της ΔΗΕ, παρά την προπαγάνδα περί …ατυχήματος!

24E7CD04 CE6C 45E3 B7A0 A0F1CFE810BB
Οι προπαγανδιστικές αναρτήσεις με τις πλαστές αφίσες

Την ώρα λοιπόν που αυτή η γκεμπελική προπαγάνδα σαρώνει το διαδίκτυο, ο κύριος Ηλιόπουλος προφανώς θα βρίσκεται σε κάποια σύσκεψη και δεν έχει πάρει είδηση τι συμβαίνει. Όταν ο ΣυΡιζΑ βρεθεί 30 μονάδες πίσω από έναν Μητσοτάκη που καταστρέφει την Ελλάδα, ίσως να σταματήσει τις συσκέψεις και να δράσει.

Το ότι δεν είναι κάποιος «παραπληροφορημένος χρήστης« αλλά συντονισμένοι βρώμικη προπαγάνδα, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μία απλή αναζήτηση, φαίνεται η πλαστότητα των αφισών που δημοσιεύονται: “Πλαστή η γκεμπελικής έμπνευσης αφίσα που διοχέτευσαν στο διαδίκτυο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ