Νοσοκομείο Καστοριάς: Επιτέλους μια καλή είδηση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεγονός είναι ότι πλέον έχουμε εθιστεί στο να ακούμε από τα δελτία ειδήσεων δυσάρεστα νέα, οπότε μια ευχάριστη είδηση ίσως και να περάσει απαρατήρητη. Ένα τέτοιο ευχάριστο νέο μας έρχεται από την βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από το νοσοκομείο Καστοριάς το οποίο δοκιμάστηκε σκληρά από τον κορονοϊό. Ο διοικητής λοιπόν ευχαριστεί την κοινοβουλευτική ομάδα και τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την δωρεάν προσφορά τους των εξής μηχανηματων:

·       Ενός κλιβάνου ατμού 450 λίτρων 2 θυρών με την εγκατάσταση του.

·       Ένα κέντρο σταθμού ψηφιακής επεξεργασίας και διάγνωσης μαστογραφιών και ακτινογραφιών τελευταίας τεχνολογίας με τον συνοδό του εξοπλισμό, την εγκατάσταση και την εκπαίδευση από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας.

Ο κος Χάτσιος σημειώνει απευθυνόμενος προς την κοινοβουλευτική ομάδα ότι η προσφορά τους υπήρξε όχι μόνο πολύτιμη αλλά και ουσιώδης στην εξαιρετικά δύσκολη για το νοσοκομείο της Καστοριάς περίοδο της πανδημίας covid19 και παράλληλα εύχεται αυτή η κίνηση ενίσχυσης του δημοσίου συστήματος της υγείας να βρει και άλλους μιμητές.

023EA547 8D4F 49DF 8D35 96EEB7C314B4
Ευχαριστήρια επιστολή του διοικητή νοσοκομείου Καστοριάς

Μακάρι οι έχοντες και κατέχοντες να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσουν οπού και όπως μπορούν, γιατί αυτές οι μικρές ή μεγάλες εθελοντικές ενισχύσεις των κρατικών νοσοκομείων είναι απολύτως βέβαιο θα σώσουν ζωές και δεν θα επιβαρύνουν τον οικονομικό τους προϋπολογισμό ρίχνοντας τα χρήματα αυτά σε άλλους νοσοκομειακούς τομείς.

Γιώργος Βενετσάνος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ