Υπόλογος ο Χρυσοχοΐδης για τον παραβατικό ένστολο που λήστεψε πολίτη

Προσέλαβαν από το παράθυρο με συνοπτικές διαδικασίες ακατάλληλους ανθρώπους, πλήττοντας βάναυσα τους χιλιάδες έντιμους αστυνομικούς που έφτυσαν αίμα για να φορέσουν τη τιμημένη στολή.

Ένας 20χρονος ειδικός φρουρός, που μπήκε στην Αστυνομία κατά τις τελευταίες προσλήψεις, σταμάτησε δήθεν για έλεγχο έναν πολίτη στην περιοχή του Ελληνικού και κατόπιν του είπε ότι πρέπει να κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του, μπήκαν στο σπίτι του θύματος και ο αστυνομικός απείλησε τον απείλησε πως αν δεν του δώσουν 40.000 ευρώ θα τον κατηγορήσει για εμπόριο ναρκωτικών, φυτεύοντας ναρκωτικά σπίτι του.

Τελικά ο αστυνομικός άρπαξε όσα χρήματα μπορούσε σαν κοινός κλέφτης και το έσκασε με τον συνεργό του με τον πολίτη να τους ακολουθεί και να ειδοποιεί την Άμεση Δράση. Ο 20χρονος έφτασε στο σημείο να τραβήξει όπλο για να τον φοβερίσει!

Άνδρες της ΔΙΑΣ που είχαν φτάσει στην περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν τον ειδικό φρουρό και να τον συλλάβουν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί του, εξαφανίστηκε.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία να δείχνουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν από παλιά, με τον πρώτο να είχε εκβιάσει και στο παρελθόν τον δεύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ