Κύριε Βορίδη αν δεν ξέρετε τις ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης είστε άσχετος & με αυτά που λέτε επικίνδυνος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός της ΝΔ κ. Βορίδης σήμερα στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι το «Ορούτς Ρέις» μαζί με τον τουρκικό στόλο δηλώνουν ότι θα παραβιάσουν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, αλλά δεν τα παραβιάζουν…
Παραβίαση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων δεν έχουμε διαπιστώσει, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφορικά με τις έρευνες του τουρκικού «Ορούτς Ρέις» στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ο ίδιος πρόσθεσε μάλιστα ότι το τουρκικό ερευνητικό μαζί με τον τουρκικό στόλο «δηλώνει ότι θα παραβιάσει κυριαρχικά δικαιώματα» της Ελλάδας, αλλά δεν τα παραβιάζει.
Τέλος, ο ίδιος σημείωσε ότι «προκλητικές ενέργειες δεν έχουμε διαπιστώσει», εξαιρουμένου βέβαια ότι το «Ορούτς Ρέις» βρίσκεται στην Αν. Μεσόγειο εδώ και ένα μήνα.
Δείτε το βίντεο….

Ο κ. Βορίδης μάλλον δεν γνωρίζει, ότι η  Ελληνική κυβέρνηση με επιστολή της εκπροσώπου μας (12 Αυγ. 2020) στον ΟΗΕ (Maria Theofili Ambassador Permanent Representative) καταγγέλλει παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τις έρευνες του Ορούτς Ρέις….

Screenshot 2020 09 07 A 74 988 E A 74 9882

Screenshot 2020 09 07 A 74 988 E A 74 9883

Κύριε Βορίδη αν δεν ξέρετε τις ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης είστε άσχετος & με αυτά που λέτε επικίνδυνος

exomatiakaivlepo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ