Ξεπέρασαν τον εαυτό τους στον ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μία επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ! Έβαλε τρία νέα πρόσωπα στο γραφείο Τύπου, αλλά κανένα από αυτά δεν έχει σχέση με την επικοινωνία. Ξεπέρασαν και τον… εαυτό τους!

Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέλαβε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ποιος είναι: Έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Το 2016 ανέλαβε ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας με ειδική στόχευση την καταπολέμηση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Το 2018 ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της «Ανοιχτής Πόλης».

Επιπλέον, στο δυναμικό του γραφείου τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εντάσσονται επίσης με τον ρόλο του αναπληρωτή εκπροσώπου οι: Στέργιος Καλπάκης (εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής), Τάνια Καραγιάννη (απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, με θητεία στην ΑΔΕΔΥ και στο Διοικητικό Επιμελητήριο Ελλάδος) και Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Ολυμπιονίκης του Τaekwondo).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ