O μικρός Μιχαήλ βγήκε νικητής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τις ευχές για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή να τον συνοδεύουν βαφτίστηκε το Σάββατο ο «ασθενής μηδέν» στη Φθιώτιδα. Πρόκειται για τον Μιχαήλ – Σπυρίδωνα, το μωρό που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό σε ηλικία μόλις τεσσάρων μηνών.

Πλέον το μικρό αγοράκι χαίρει άκρας υγείας και για τον λόγο αυτό οι γονείς του αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πολυπόθητη βάφτιση στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Σπερχειάδας. Από την πρώτη στιγμή ο ποιμενάρχης της Φθιωτικής εκκλησίας Συμεών προσευχήθηκε, αγκάλιασε και ευλόγησε το συγκεκριμένο παιδί και την οικογένειά του, ζητώντας να είναι αυτός που θα τελέσει το ιερό μυστήριο με το οποίο θα εισερχόταν στο σώμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να είναι αυτός που θα τελέσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων τον γάμο του στην ίδια εκκλησία ή όπου αλλού θελήσει στη Φθιώτιδα!

Υπενθυμίζεται πως ο μικρός Μιχαήλ – Σπυρίδων είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας και γεννήθηκε πρόωρα τον Δεκέμβριο. Για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να μείνει περίπου 50 ημέρες σε θερμοκοιτίδα. Ομως, μόλις τελείωσε αυτός ο γολγοθάς, το μωράκι διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί 15 ημέρες στο νοσοκομείο.

Λίγες μέρες μετά βρέθηκε θετική και η μητέρα του, η οποία είχε αναφέρει τα εξής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Εγώ και το μωρό μου βγήκαμε θετικοί στον Covid-19, το πιθανότερο να κολλήσαμε μετά τη νοσηλεία που είχε το μωρό στο νοσοκομείο. Είμαστε σε θάλαμο υψηλής πίεσης, είναι μια μικρή φυλακή, δεν επιτρέπεται να ανοίξουμε παράθυρο και κάνει πάααρα πάααρα πολύ κρύο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ