Λίνα Κοεμτζη: Ελεύθεροι οι δολοφόνοι, στο αρχείο η υπόθεση! Το ξέσπασμα της μάνας!

Ντρέπομαι που μπήκε η υπόθεση στο αρχείο, ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της Λινας, λέγοντας ακόμη πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

Γιατί δεν καλούν τον μάρτυρα να δει τις φωτογραφίες των υπόπτων; Τι φοβούνται; Αυτόν που κάλεσαν από το εξωτερικό, που θεωρείται ύποπτος, γιατί δεν τον καλούν; Φοβούνται μήπως αναγνωρίσει κάποιον από τους δύο; Τι φοβούνται επιτέλους; Το πιο μεγάλο μυστικό κρύβεται μέσα στην εστία. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, πολύ καταβεβλημένη

Τον Φλεβάρη του 2016 η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, μετα από απειλές που είχε δεχτεί σχετικά με την κυκλοφορία προσωπικού της βίντεο και φωτογραφιών με ερωτικό περιεχόμενο.

Αρχικα ο  θάνατός της είχε αντιμετωπιστεί ως αυτοκτονία, αλλά η μητέρα της είχε καταγγείλει τα περιστατικά απειλών που είχε δεχτεί η κόρη της και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διςταξε έρευνα το 2017 σχετικά με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, αλλά δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία για την ποινική ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων, με αποτέλεσμα η αντιεισαγγελέας να προτείνει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ