Νέες καταγγελίες για συνεργασία Τουρκίας-ISIS. To NATO ακούει;;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται στοιχεία για τη συνεργασία της Τουρκίας με το ISIS. Και δεν θα ΄ναι σίγουρα η τελευταία! 

Παρόλα αυτά όπως μας επαναλαμβάνουν κουραστικά οι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ “η Τουρκία είναι πολύ σημαντική για τη Συμμαχία”! 
Τώρα αν έχει και κάποιες συνεργασίες με το ISIS, δεν φαίνεται να ενοχλεί!
Το jhadwatch.org δημοσιοποιεί στοιχεία για τουρκική χρηματοδότηση “τρομοκρατικών ισλαμικών οργανώσεων στην Ινδία”!

Σύμφωνα με την αναφορά “οι ινδικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που υποδηλώνουν ότι “πυρήνες” με έδρα την Τουρκία, με την προφανή υποστήριξη της κυβέρνησης της Άγκυρας, διευκόλυναν μια ομάδα Ινδών τρομοκρατών να ταξιδέψουν στη Συρία και να πολεμήσουν για το ISIS. Οι πρόσφατες συλλήψεις τρομοκρατών του ISIS στην Ινδία επανέφεραν στη δημοσιότητα αυτό το γεγονός, καθώς ομολόγησαν ότι έφτασαν στη Συρία μέσω της Τουρκίας και επέστρεφαν μέσω της ίδιας οδού. Η είσοδό τους στο ISIS διευκολύνθηκε από τους “πυρήνες” με έδρα την Τουρκία.
Οι ινδικές υπηρεσίες ασφαλείας ανησυχούν όλο και περισσότερο καθώς προβλέπουν τη χρησιμοποίηση τρομοκρατικών ομάδων με έδρα το Πακιστάν από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να πλήξουν την Ινδία και να ενισχύσουν τη δημοτικότητά του στους μουσουλμάνους της Νότιας Ασίας.
“Οι προσπάθειες της Τουρκίας να χρηματοδοτήσει ισλαμικούς οργανισμούς που εδρεύουν στην Ινδία, αυξάνουν τις ανησυχίες της Ινδίας”, δήλωσε ένας Ινδός αξιωματούχος ασφαλείας .
Ο γιος του Προέδρου Ερντογάν, Μπιλάλ είναι ο οργανωτής ανατρεπτικών και ριζοσπαστικών ισλαμιστικών αποστολών. Τα τελευταία χρόνια, ηγείται μυστικών επιχειρήσεων προπαγάνδας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας.
Εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας πιστεύουν ότι η Ινδία πρέπει να επικεντρωθεί στις δραστηριότητες της Τουρκίας στο εσωτερικό της Ινδίας… Η σχέση του καθεστώτος Ερντογάν με τρομοκρατικές ομάδες και οι κινήσεις προώθησης ριζοσπαστικής ισλαμικής ατζέντας έχουν αρχίσει να ανησυχούν και για την Ινδία”. Στην ίδια αναφορά υπενθυμίζεται η κίνηση του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Γράφει:
“Αναδιάρθρωσε τη Diyanet δορίζοντας μέλη του κόμματος και τους πιστούς του και αναθέτοντας τους να χτίσουν έναν στρατό ριζοσπαστών ι ιεροκήρυκων που θα μπορούσαν να προωθήσουν τον ριζοσπαστισμό στην Τουρκία και το πολιτικό Ισλάμ, αλλού στον κόσμο. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές των τουρκικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Diyanet δαπάνησε 29 εκατομμύρια τουρκικές λίρες για τη χρηματοδότηση 1.523 συντηρητικών ισλαμικών ομάδων και την κατασκευή τζαμιών. Επίσης, χορήγησε ποσό 35 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών σε ριζοσπαστικούς ισλαμικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς – οι περισσότεροι από αυτούς ευθυγραμμίστηκαν με το κόμμα του Ερντογάν”.

militaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ