Γελοιοποίηση χωρίς όρια του Μ. Βορίδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει να εκτίθεται και να γελοιοποιείται ο Μάκης Βορίδης. Κάθε φορά μάλιστα που μιλάει πια ανοίγει νέους δρόμους στον αυτοεξευτελισμό, δείχνοντας πού μπορεί να καταντήσει ένας πολιτικός όταν δεν σέβεται τον εαυτό του και όσους τον έστειλαν στη Βουλή.

Με βάση τη λογική του, η κυβέρνηση… έχει στριμώξει άγρια τον ημιπαράφρονα της Αγκυρας, ο οποίος, κατά τον ίδιον, όχι μόνο δεν έχει επιτύχει τίποτα μέχρι στιγμής (σ.σ.: αν εξαιρέσεις κανείς το «γκριζάρισμα» περιοχών ελληνικής κυριαρχίας…), αλλά εκλιπαρεί σήμερα για συμβιβασμό! «Ο πρόεδρος Ερντογάν, αν και έχει εντείνει την ένταση στην περιοχή της Αν. Μεσογείου, ικετεύει για έναν διάλογο που δεν μπορεί να εξασφαλίσει, γιατί ο ίδιος έχει φέρει τον εαυτό του σε δεινή θέση. Δεν έχει κερδίσει ούτε μισό πόντο σε όλη την υπόθεση» υποστήριξε χθες (Μega) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Απομονωμένος»

Επιμένοντας στην άθλια καραμέλα του συστήματος Πέτσα, πρόσθεσε: «Ολη αυτή η στρατηγική της σύγκρουσης τον έχει απομονώσει και έχει δημιουργήσει ένα πρωτοφανές σύμπλοκο δυνάμενων, καθώς ποτέ πριν δεν υπήρξαν συμμαχίες αραβικών κρατών απέναντι στην Τουρκία, ποτέ πριν δεν έχει υπάρξει συμμαχία αραβικών κρατών με το Ισραήλ ή της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Κύπρο».

Συνοψίζοντας δε, επανέλαβε το αμίμητο: «Η Τουρκία είναι απαράδεκτη και προκλητική. Συστηματικά καλλιεργεί την ένταση στην Αν. Μεσόγειο, ωστόσο όλες αυτές οι προκλήσεις και οι προσπάθειες να δημιουργήσει τετελεσμένα, η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει στο κενό»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ