Κυνική παραδοχή Μητσοτάκη ότι έλεγε ψέματα στον Ελληνικό λαό για την τουρκική εισβολή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία ομολογία απάτης εις βάρος του Ελληνικού λαού καταγράφεται στην παρ. 6 του κειμένου συμπερασμάτων της ευρωμεσογειακής συνόδου MED7 της Κορσικής. Από το κείμενο που συνυπέγραψε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα υπόκειται σε συνεχιζόμενη παραβίαση εθνικής κυριαρχίας από επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας! Ό,τι ακριβώς είχε πει ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας ναύαρχος Διακόπουλος, αλλά τον έδιωξαν νύχτα!

Από την έναρξη της τουρκικής εισβολής στην ελληνική κυριαρχία με το ερευνητικό και την πολεμική αρμάδα, κάτι απίστευτη τύποι της κυβέρνησης έβγαινα στα κανάλια για να μας πείσουν ότι δεν τρέχει τίποτα! Σήμερα όμως, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνοντας εκτεθειμένα τόσο τα κυβερνητικά στελέχη που επί 30 ημέρες προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό.

Πρωτοφανές παραλήρημα Καιρίδη: Δεν υπάρχει παραβίαση από πλευράς της Τουρκίας!

Βρισκόμαστε λοιπόν και επίσημα μπροστά στην μεγαλύτερη παραβίαση εθνικής κυριαρχίας στην νεότερη ιστορία. Συμπερασματικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που παραδέχτηκε με άρθρο του σε μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού ότι έκανε μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία και είχε καταλήξει μάλιστα και σε έγγραφη συμφωνία, το έκανε ερήμην του ελληνικού λαού, την ώρα που η Τουρκία είχε προβεί σε εισβολή και κατάληψη εθνικής κυριαρχίας.

Παράλληλα, ο επίλογος του άρθρου του στις εφημερίδες του εξωτερικού, αποτελούσε ομολογία αποδοχής των άθλιων τουρκικών απαιτήσεων, δηλαδή της μόνιμης επωδού της Τουρκίας ότι απαιτεί διάλογο «για όλα τα θέματα« και αν δεν τα βρούμε να προσφύγουμε στη Χάγη. Ενώ μέχρι σήμερα, διαχρονική εθνική θέση ήταν πως η μόνη διαφορά που έχουμε με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα και μόνο για αυτό το θέμα και τίποτε άλλο, μπορούμε να προσφύγουμε στην Χάγη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα του κειμένου συμπερασμάτων και συγκεκριμένα την παράγραφο 6

382A3A39 94D2 4A15 9AF9 D07D0E6F836A
Κείμενο συμπερασμάτων ευρωμεσογειακή σύνοδος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ