Ο κ. Γεραπετρίτης δίνει το ελεύθερο στους Τούρκους να κάνουν σουρωτήρι την Ελληνική ΑΟΖ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν είχε πει κάτι παρόμοιο κανένας Κατρούγκαλος, θα τον είχανε κρεμάσει στα μανταλάκια ως «εθνικό προδότη»! Τώρα που το λέει ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον αποθεώνουν ως μεγάλο και αποφασιστικό πατριώτη!
Με μία αδιανόητη δήλωση ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε ραδιοφωνική συνέντευξη, έδωσε το πράσινο φως στους Τούρκους να συνεχίσουν την εισβολή στην Ελληνική ΑΟΖ, χωρίς να ανησυχούν μήπως τους «ενοχλήσουν» οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις!
Στο ερώτημα του δημοσιογράφου των Παραπολιτικών FM: «ποια θα είναι η ελληνική απάντηση στην περίπτωση που τουρκικά σκάφη σπάσουν το όριο των έξι ναυτικών μιλίων», ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε: «Δεν πρόκειται να εισέλθει κανείς στα χωρικά μας ύδατα (!!!), είμαι σαφής. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι απολύτως έτοιμες να διαχειριστούν οποιαδήποτε τέτοια κρίση και η ελληνική πολιτική ηγεσία δεν πρόκειται να κάνει καμία παραχώρηση στην κυριαρχία της»!!

C49AF47E 733C 41AE 98FC 1F61E800C644
Για να καταλάβετε τι ακριβώς εκχώρησε ο κύριος Γεραπετρίτης

Δηλαδή ο κύριος Γεραπετρίτης, κορυφαίος υπουργός του Μητσοτάκη, προαναγγέλλει επίσημα και ανακοινώνει στους τούρκους ότι μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι τις έρευνες τους εντός της ελληνικής ΑΟΖ, αρκεί να μην πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη των έξι ναυτικών μιλίων από τα νησιά μας! Για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, δείτε τον ανωτέρω χάρτη!
Για να το πούμε πιο απλά, την άθλια δικαιολογία των τούρκων εισβολέων που χρησιμοποιούν για να κάνουν ανενόχλητοι έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ, την προσυπογράφει  πλέον ο υπουργός επικρατείας!
Ο υπουργός επικρατείας που να θυμίσουμε είναι και άριστος γνώστης του διεθνούς δικαίου. Οπότε η δήλωση του δεν διέπεται από άγνοια η αστοχία, αλλά από σαφή πρόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ