Ιδιωτικό τηλεοπτικό συνεργείο και εχεμύθεια στις απαιτήσεις Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κακός χαμός έγινε προχθές στο Μέγαρο Μαξίμου και στην ΕΡΤ για την ποιότητα της εικόνας του πρωθυπουργού στο διάγγελμα για τη Μόρια. Βλέπετε, η εικόνα που έφθασε στα σπίτια των Ελλήνων εμφάνιζε τη φιγούρα του σε ελαφρώς κόκκινο χρώμα! Τι είχε συμβεί;

Ο πρωθυπουργός εμπιστεύεται για τη μαγνητοσκόπηση των μηνυμάτων του μια ομάδα ελπιδοφόρων και δυναμικών νέων, οι οποίοι ναι μεν είναι ενθουσιώδεις, αλλά ταυτόχρονα είναι και άπειροι. Κατά κάποιους, με ελλιπή εξοπλισμό, αρρύθμιστο. Τα πρώτα προβλήματα στην απαιτητική περίοδο που ζούμε προέκυψαν όταν ο Μητσοτάκης έκανε το αυγουστιάτικο διάγγελμα για το «Κεμάλ Ρέις».

Το βίντεο έφθασε στα e-mails των συντακτών όχι ταυτοχρόνως, με συνέπεια κάθε κανάλι να το μεταδώσει με διαφορά λεπτών και όχι ταυτόχρονα, όπως συνέβαινε όταν μοίραζε pool την εικόνα η ΕΡΤ. Στο Ραδιομέγαρο, το διάγγελμα καθυστέρησε να μεταδοθεί, γιατί οι τεχνικοί της ΕΡΤ έπρεπε να ελέγξουν την ποιότητα ήχου και εικόνας. Εκεί συνέβη το πρώτο επεισόδιο. Χθες είχαμε το δεύτερο, καθώς το βίντεο των ελπιδοφόρων εικονοληπτών του Κυριάκου τον εμφάνισε να μιλάει για τη Μόρια με κοκκινίλες στο πρόσωπο. Παρά τα λάθη, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.

Το ιδιωτικό τηλεοπτικό συνεργείο Μητσοτάκη, σε αντίθεση με την ΕΡΤ, εξασφαλίζει στον πρωθυπουργό μυστικότητα και εχεμύθεια. Κατά συνέπεια, το πλάνο θα εξακολουθήσει να βάφεται κόκκινο!

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ