Οι Τούρκοι φακελώνουν Έλληνες πολίτες! Πως αποκτούν πρόσβαση;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητες καταγγελίες που όμως αποδεικνύουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν διεισδύσει τόσο βαθιά μέσα στην Ελλάδα που είναι σε θέση να συλλέγουν πληροφορίες για έλληνες πολίτες, ειδικά έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης και να εξαπολύουν διωγμό εναντίον τους ακόμα και εναντίον των οικογενειών τους.
Οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά σοβαρές και πρέπει να κινητοποιήσουν άμεσα την επίσημη ελληνική πολιτεία που υποχρεούται να ξεριζώσει κάθε όργανο του τουρκικού κράτους και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών από την ελληνική επικράτεια.

Τα Τουρκικά Νέα περιγράφουν συγκεκριμένα περιστατικά στα οποία διακρίνονται τα ¨πειθαρχικά¨ μέτρα που παίρνει η Τουρκία, ενάντια σε αυτούς τους μουσουλμάνους που δεν υπακούνε στα θελήματα της και τολμάνε να σηκώνουν κεφάλι….

Όπως ακριβώς θα έκανε κάθε ναζιστικό κράτος…

D30EC420 568D 4DEB 9C4D 289C29EE2DE6

1)  Συνέβη πριν από μικρό διάστημα. Ο κύριος Τ. Ε. – Έλληνας πολίτης και κάτοικος της ορεινής περιοχής της Ξάνθης μετέβη στην Τουρκία. Πέρασε κανονικά τα σύνορα και μετά σε μια απόσταση περίπου 100 χλμ σταματάει η τουρκική στρατοχωροφυλακή το λεωφορείο, τον κατεβάζουν, του δηλώνουν πως είναι ανεπιθύμητος πια στην Τουρκία και τον μεταφέρουν με το περιπολικό πίσω στα σύνορα με την Ελλάδα !  Ποιο ήταν το έγκλημα του ; Είχε καταφερθεί δημόσια κατά του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε !

2) Επίσης με καταγωγή από την ορεινή Ξάνθη. Ο ευλογημένος είχε την έμπνευση να στείλει το παιδί του για να σπουδάσει μηχανικός στην πόλη Σακάρια. Μετά από μερικούς μήνες τον ενημέρωσαν να έρθει να πάρει το παιδί του διότι ¨δεν πέρασε τις εξετάσεις, ενώ θα έπρεπε να εγκαταλείψει και την Τουρκία άμεσα¨. Αυτόν κάποιοι καλοθελητές-ρουφιάνοι τον κάρφωσαν ως ¨Γκιουλενιστή¨  !

30 Ένας ιδιαίτερα φιλότουρκος ανθρωπος από τα ορεινά της Ξάνθης που είχε εμπλακεί και με την αυτοδιοίκηση, έστειλε για σπουδές την κόρη του στην Τουρκία. Η κοπέλα πολύ καλή μαθήτρια, αλλά παρά τις προσπάθειες της για κάποιο ¨περίεργο¨ λόγο δεν την δεχόταν στην σχολή που ήθελε. Οπότε και αυτή ζήτησε από τον πατέρα της να επιστρέψει στην Ελλάδα όπως κι έγινε. Ήρθε πίσω στην Ελλάδα, έδωσε εδώ εξετάσεις, πέρασε κανονικά σε σχολή της Αθήνας, αποφοίτησε και ήδη δουλεύει !    Το αμάρτημα του πατρός ήταν ότι είχε καταφερθεί και αυτός κατά του Μέτε ! Και παρά το ότι ήταν φιλότουρκος, αυτό δεν μέτρησε, διότι η Τουρκία δεν τα ανέχεται αυτά ! Η Τουρκία δεν θέλει απλά Τούρκους, θέλει υπάκουους σκλάβους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ