Παρέμβαση εισαγγελέα για την συναυλία της Θεοδωρίδου στο Κατράκειο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρευνα διατάχθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Βασιλική Τσιρώνη για τη συναυλία που έδωσε το περασμένο Σάββατο στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, παρουσία χιλιάδων θεατών, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Τα περιοριστικά μέτρα για τη διάδοση του κοροναϊού πήγαν “περίπατο” και περίπου 3.000 θεατές διασκέδασαν ο ένας δίπλα στον άλλο με πολλούς από αυτούς να μην φορούν μάσκες.
Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες στα social media, δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις του ενάμιση μέτρου ανάμεσα στους θεατές, καθώς ο ένας ήταν δίπλα στον άλλο.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Β. Τσιρώνη παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της συναυλίας και να διακριβωθεί η τέλεση τυχόν ποινικών αδικημάτων με βάση τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κοροναϊού.
Ας σημειωθεί πως η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά και ουδείς από τις τοπικές αρχές, το Δήμο Νίκαιας ή την τοπική Αστυνομία δεν απέτρεψε την τέλεση της συναυλίας παρουσία των χιλιάδων θεατών κατά εξόφθαλμη παραβίαση των μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ