Ο απόλυτος διασυρμός της κυβέρνησης από τον Γιώργο Παπαδακη – Φόρεσε στον αέρα της εκπομπής την τεράστια μάσκα που δίνουν στα σχολεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός για το χιούμορ του Γιώργος Παπαδακης φόρεσε στον αέρα της εκπομπής μια από τις μάσκες που δίνουν στα σχολεία στα παιδιά και όπως θα δείτε κι εσείς χώραγε και αυτός και άλλοι δυο σαν και αυτόν μέσα.

Ο απόλυτος διασυρμός μιας κυβέρνησης που με τσαπατσουλιές και με προχειρότητες της κακιάς ώρας που έγιναν στο πόδι προσπαθεί να ξεγελάσει τον κόσμο όπως όλα βαίνουν καλώς. Η ίδια η κυβέρνηση με τις γελοιότητες της δίνει πάτημα στους συνωμοσιολόγους αρνητές της χρήσης μάσκας καθώς ο απλός πολίτης δεν μπορεί να την εμπιστευτεί όταν βλέπει τετοιου είδους καραγκιοζιλίκια.

C6B54C84 4967 481B A206 309A7F8CD4E6

Γιατι για καραγκιοζιλικη πρόκειται όταν λες στα παιδιά να φορέσουν αυτές τις τεράστιες μάσκες που είναι τεράστιες ακόμη και για ένα ευτραφή ενήλικα. Μαλιστα όπως διαβάσαμε και στο διαδίκτυο οι μάσκες έχουν περισσότερο ύφασμα και από τις φουστοζωνες που φόραγε η Χαρά Χάσκα στο Καφέ της Χαρας και εκνεύριζε τον τάξης και ηθική, δήμαρχο Ποπωτα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχεις και την υπουργό παιδείας να δηλώνει  στα κανάλια ότι αυτή δεν είναι αρμόδια για τις μάσκες. Εντάξει δεν είσαι αρμόδια για τις λάθος παραγγελίες, είσαι όμως αρμόδια για το αν θα μπορούν να κάνουν τα παιδιά μάθημα με μάσκες ή χωρίς; Το δεν είμαι αρμόδια είναι απάντηση υπεύθυνης υπουργού; Η κυρια ούτε καν ενδιαφέρθηκε για την ταλαιπωρία και το μπέρδεμα των παιδιών. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να μην φορτωθεί εκείνη το φιάσκο. Οι μαθητές ας πάνε να ταλαιπωρηθούν.

Έξαλλοι στο Μαξίμου με το “δεν είμαι αρμόδια για τις μάσκες” της Κεραμεως στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολαου

Εντάξει έγινε ένα λάθος, αντί να κοιτάξουν πως θα το διορθώσουν στην κυβέρνηση κοίταζαν πως θα το φορτώσει ο ένας υπουργός στον άλλο. Κανονικά θα επρεπε ο Μητσοτάκης να παραιτήσει την Κεραμεως στον αέρα του δελτίου του Νίκου Χατζηνικολαου μόλις είπε εγώ δεν είμαι αρμόδια λες και ήταν κλητήρας στο δημαρχείο της Κωλοπετινιτσας. Μόνο και μόνο για την αδιαφορία της και την βιασύνη της να βγάλει την ουρά της από έξω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ