13/04/2021

Αφού απαξίωσε την πρόεδρο, τώρα της κάνει επίσκεψη!

Ενώ ακόμα δεν έχουν απαντήσει στην ιταμή πρόκληση που CNN που χαρακτήρισε το Καστελλόριζο ως αμφισβητούμενο λόγω της επίσκεψης Σακελλαρόπουλου! Που μάλιστα χαρακτηριστική προκλητική ενέργεια προς την Τουρκία!

Ο λόγος της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ηρώδου Αττικού, είναι ακατανόητος. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην Θεσσαλονίκη αποδόμησε πλήρως την πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, παρά το ότι αποτελούσε προσωπική του επιλογή.
Τι ακριβώς πάει να κάνει λοιπόν στο Προεδρικό Μέγαρο; Να δώσει κουράγιο στην Πρόεδρο που ο ίδιος απαξίωσε; Να της κάνει ιδιαίτερα ώστε στο μέλλον να μπορεί να αναλάβει τις θεσμικές ευθύνες που της αναλογούν;

Είναι ίσως η πρώτη φορά στη μεταπολίτευση όπου πρωθυπουργός συμπεριφέρθηκε με τέτοια απαξίωση στον κορυφαίο θεσμό του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Επειδή δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός απαξιώνει τον θεσμό του Προέδρου, η μόνη εξήγηση είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εμπιστεύεται τις ικανότητες της κυρίας Σακελλαρόπουλου ώστε να προεδρεύσει σε ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις δηλώσεις μετά την συνάντηση για να καταλάβουμε κι εμείς τον λόγο της επίσκεψης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ