22/04/2021

Σκληρά καψόνια Μητσοτακη σε Ζαεφ – Δεν τον άφηνε για βγάλει τη μάσκα

Σκληρό καψόνι του έλληνα πρωθυπουργού στον Σκοπιανό Ζαεφ που κράταγε τους φωτογράφους όσο περισσότερη ώρα μπορούσε ώστε να μη μπορεί να χαλαρώσει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός και βγάλει την μάσκα.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός που φέρθηκε πιο έξυπνα βέβαια, είχε φροντίσει από πριν να φορέσει αυτός τη λευκή μάσκα του καλού και να μείνει στον έλληνα πρωθυπουργό η μαύρη μάσκα που από την εποχή των γουέστερν συνοδεύει τους κακούς.

Παρολα τα καψόνια βέβαια ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δεν κρατα κακία ούτε μπορεί να θυμώσει στον έλληνα πρωθυπουργό τον οποιο άλλωστε θαυμάζει και ευχαριστεί δημόσια όπου βρεθεί και όπου σταθεί για το καλό που έχει κάνει στα Σκοπια να μην θέσει τελικά βέτο για την ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μαλιστα ο Ζαεφ λίγες ώρες πριν είχε δηλώσει για τον έλληνα πρωθυπουργό πως  είχε ήδη την ευκαιρία να δείξει τη στάση του απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία.

Συγκεκριμενα είπε: Έδωσε μάχες για εμάς, μάχες για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει τελειώσει. Τελείωσε. Τώρα ας συνεργαστούμε, ας κάνουμε δουλειές, ας βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών μας. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρωθυπουργός του νότιου γείτονά μας έδωσε μάχη για τον ευρωπαϊκό δρόμο της Βορειας Μακεδονίας. Όσα έχει κάνει απόταν έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι μόνο θετικά για τη Βορεια Μακεδονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ