Μια βροχή θα μας σωσει – Η κυβέρνηση ποντάρει στην κακοκαιρια για να μαζευτεί ο κόσμος σπίτια του

(Η φωτογραφία είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας και την αλιεύσαμε στο διαδίκτυο)
Έχουμε φτάσει στο σημείο στην κυβέρνηση να ποντάρουν τις τελευταίες τους ελπίδες στον Ιανο που έρχεται ώστε να υπάρξει περιορισμός των μετακινήσεων, ειδικά στην Αττική.

Οι Αθηναίοι έχουν ξεχαστεί πλέον και συνέλθει από το lockdown των προηγούμενων μηνών, με αποτέλεσμα τα κρούσματα στην Αττική να εκτοξεύονται καθημερινά.

Έτσι από την μεριά της κυβέρνησης έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα τρομοκράτησης των πολιτων με την κακοκαιρια που έρχεται και φέρει το όνομα Ιανος, ένα όνομα καθόλου τυχαίο. Μια κακοκαιρια με διπλό πρόσωπο λοιπόν την οποία ως τωρα την έχουν παρουσιάσει σαν την συντέλεια του κόσμου προκειμένου να πειστεί ο κόσμος να ταμπουρωθεί στα σπίτια του.

Η υπερβολή σε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο στον επικοινωνιακό πόλεμο εναντίον του ιου είναι πλέον επιβεβλημένη από την πλευρά της κυβέρνησης που με πλαγιά μέσα προσπαθεί να συνετίσει τον κόσμο που νομίζει ότι έχουμε καθαρίσει με τον ιο.

Η κυβέρνηση έχει κάνει τεράστια λάθη με αποτέλεσμα να έχει χάσει το επικοινωνιακό κομμάτι της πρόληψης και η ολοένα και μεγαλύτερη υποχρεωτική χρήση μάσκας να μη μπορεί να αποδώσει λόγω της τυπικής και όχι της ουσιαστικής της χρήσης.

Άλλος την φοραει για μισό λεπτό, άλλος κάτω από την μύτη, άλλος έτσι, άλλος αλλιώς, με αποτέλεσμα να μην γίνεται ούτε δουλειά ούτε να έχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν οι αρχές όταν επέβαλαν την χρήση της.

Έτσι επιστρέφουμε στην κακοκαιρια και στην ελπίδα ότι ο κόσμος θα περιορίσει αναγκαστικά εξαιτιας της τις μετακινήσεις του στις απολύτως απαραίτητες και περιμένουμε Σεπτέμβρη μήνα,
να ζήσουμε καταστάσεις που δεν συμβαίνουν ούτε στον πιο βαρύ χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ