23/04/2021

Οι νταβατζήδες θορυβούνται από την παντοδυναμία Μητσοτάκη και αρχίζουν τα ανοίγματα στον ΣυΡιζΑ

Οι νταβατζήδες που έφεραν τον Μητσοτάκη στην εξουσία παντοδύναμο, αρχίζουν δειλά – δειλά και κάνουν ανοίγματα στον ΣυΡιζΑ. Όχι, δεν τους έπιασε ο πόνος της δημοκρατικότητας. Αντίθετα, συνειδητοποιούν κάτι που οι προκάτοχοί τους το γνώριζαν καλά. Και πάντα προσπαθούσαν να δημιουργούν αντίπαλο δέος στην όποια κυβέρνηση, ώστε ο ρόλος τους να είναι αναγκαίος.

Αρχίζουν λοιπόν οι βαρώνοι να καταλαβαίνουν ότι διαλύοντας τον ΣυΡιζΑ και ρίχνοντας τον στα Τάρταρα, πριόνιζαν τα ίδια τους τα πόδια.
Έτρεφαν αυταπάτες ότι με Μητσοτάκη στην κυβέρνηση, στην ουσία θα κυβερνούσαν αυτοί. Θα άλωναν το κράτος, θα έκλειναν τις δικαστικές τους υποθέσεις, θα έβγαζαν λεφτά με το τσουβάλι.
Ξέχασαν, ότι ένας παντοδύναμος πρωθυπουργός όχι μόνο δεν τους έχει ανάγκη, αλλά αρχίζει πλέον να τους βλέπει ως απειλή για την εξουσία του! Διότι οι νεόκοποι νταβατζήδες δεν έχουν την εμπειρία για να γνωρίζουν ότι η εξουσία ποτέ δεν μοιράζεται. Η δεν είχαν διαβάσει την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου Ώστε να δουν πως κυβέρνησε ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης και πως ήρθε σε ρήξη ακόμα και με το συγκρότημα που τον στήριζε λυσσαλέα.

Τώρα λοιπόν που οι νταβατζήδες βλέπουν ότι οι υποθέσεις τους όχι μόνο δεν κλείνουν αλλά γίνονται και χειρότερες, τώρα που βλέπουν ότι τα τηλέφωνα των υπουργών δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα για την πραγματική επίλυση των προβλημάτων τους, αρχίζουν και γλυκοκοιτάζουν πάλι τον ΣυΡιζΑ. Με σκοπό φυσικά όχι να φέρουν τον Τσίπρα στην εξουσία αλλά για να πριονίσουν την παντοδυναμία Μητσοτάκη ώστε να τον εκβιάζουν.

Αν τώρα οι Συριζαίοι είναι τόσο κουτοί και παίξουν το παιχνίδι τους, κακό του κεφαλιού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ