Βρέθηκε ο υπεύθυνος για τις λάθος μάσκες στα σχολεία – Τον έδωσε στεγνά ο Αδωνις Γεωργιαδης (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μια πρώτη ανάγνωση ο Αδωνις λέει ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μάσκες στα σχολεία καθώς η κυβέρνηση έκανε όπως λέει βιαστικές κινήσεις για να καλύψει μια φασαρια που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ για το κόστος που θα έχουν οι μάσκες στις οικογένειες των μαθητών.

Αυτό όμως είναι το χαλαρό κομμάτι της συζήτησης όπου σπάει ο πάγος και γελάμε όλοι με την ατάκα του Αδωνι που του φταει ο ΣΥΡΙΖΑ κτλ κτλ

Ο κ. Γεωργιαδης όμως δεν λέει μόνο αυτό. Στην ουσία καρφώνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά μέσα από την πλακίτσα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι μάσκες δόθηκαν δωρεάν στους μαθητές με πρωτοβουλία του κυρίου Μητσοτακη προσωπικά. Όταν λοιπόν ο έμπειρος σε αυτά τα κόλπα κύριος Γεωργιαδης λέει ότι η κυβέρνηση βιάστηκε με τις μάσκες επειδή φώναζε ο ΣΥΡΙΖΑ εννοεί ότι βιάστηκε ο πρωθυπουργός.

Γιατί από τη στιγμή που ήταν προσωπική απόφαση του Μητσοτακη να δωθουν οι μάσκες δωρεάν σε όλους τους μαθητές και έτρεχαν όλοι να προλάβουν τις παραγγελίες, αυτό έγινε για δίκη του προβολή απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι μάσκες ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Κυριακου Μητσοτακη για να την βγει από τα πλάγια στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν πέτυχε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μόνο που κατάφερε με την βιασύνη του να δοξαστει, ήταν να προκαλέσει ακόμη ένα στραπάτσο στην ίδια του την κυβέρνηση.

Υ.Γ. Όταν έρθει η ώρα ο Αδωνις Γεωργιαδης θα είναι ο πρώτος που θα αναφωνήσει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο καιρός γαρ εγγύς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ