Έχουν αφήσει την μισή Ελλάδα στο Έλεος της κακοκαιρίας – Ενώ ήξεραν τι θα συμβεί δεν έκαναν απολύτως τίποτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση ανάγκης πολλές περιοχές της χώρας λόγω του πρωτόγνωρου τυφώνα με αποκορύφωμα τις καταστροφές σε Καρδίτσα και Μουζακι.

Δυο νεκροί, αγνοούμενοι και πολλές υλικές καταστροφές σε ένα σκηνικό που είναι αδύνατον να καταγράφει αυτή τη στιγμή καθώς υπάρχουν περιοχές χωρίς ρεύμα και επικοινωνία και συνεπως δεν μπορουν να μεταδοθούν πληροφορίες για το τι άφησε  η θεομηνία εκεί.

Ο πρωθυπουργός που στην ΔΕΘ μιλαγε με απάθεια λέγοντας ότι οι φυσικές καταστροφές θα γίνονται μεγαλύτερες δεν νοιάστηκε να πάρει κανένα προληπτικό μετρο πέρα από τους απειλητικούς τίτλους στα sites που έλεγαν για τον Ιανο που έρχεται δριμύτερος.

Η ηγεσία της χώρας είχε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειαζόταν για να αξιολογήσει και κυρίως να προνοήσει για τον κίνδυνο της θεομηνίας που ερχόταν. Επρεπε να ήταν εξ αρχής πιο τολμηρή και προνοητική στη λήψη μέτρων.

Η κυβέρνηση κρύφτηκε πίσω από τις δηλώσεις Μητσοτακη στη ΔΕΘ και ο πρωθυπουργός πλέον θα μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό του ότι αυτός μας προειδοποίησε, δεν φταει εκείνος αν κάναμε πλάκα και δεν τον πήραμε σοβαρά.

Σε αυτή την χώρα ότι και αν ψηφίσει κάποιος, οποία κυβέρνηση και αν είναι πάνω, όταν συμβεί κάτι εκτακτο και καταστροφικό ο καθένας είναι τελικά μόνος του. Δεν υπάρχει ούτε κράτος ούτε τίποτα. Μόνο το χάος και ο πόνος. Το κράτος εμφανίζεται αφού έχουν όλα τελειώσει και είναι πλέον αργά.

Καλο κουράγιο γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα χειρότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ