Ο Ερντογάν βαράει το ντέφι και ο Πέτσας χορεύει! Καταδίκασε το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από την οθωμανική σκλαβιά, ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει εφημερίδα για κάτι που έγραψε για την Τουρκία!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προκαλεί ΝΤΡΟΠΗ σε κάθε Έλληνα. Διότι μπορεί να μην φιλοτιμήθηκε να βγάλει μια καταδίκη όταν οι τουρκικές εφημερίδες απειλούσαν ότι θα σφάξουν τις οικογένειες των ελλήνων, ότι θα μας ξαναπετάξουν στη θάλασσα, ότι τα ελληνικά νησιά είναι τούρκικα. Μπορεί να μην έβγαλε καταδίκη όταν ο Ερντογάν δήλωνε πως θα πνίξει γυναικόπαιδα, έβγαλε όμως καταδίκη για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία επειδή του το ζήτησαν οι τούρκοι! Ντροπή και αηδία.

Η μετάφραση:

«Η ελευθερία του λόγου και η ανεξαρτησία του Τύπου είναι στην καρδιά των Ελλήνων και προστατεύονται στο Σύνταγμά μας. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί την ευθύνη σεβασμού ξένου ηγέτη. Η προσβλητική γλώσσα είναι αντίθετη με τις αξίες μας και μπορεί μόνο να καταδικαστεί από την ελληνική κυβέρνηση»

Τιμωρούν τους έλληνες που υπερασπίζονται τα σύνορα με φυλακή. Ετοιμάζονται να παραδώσουν εθνική κυριαρχία. Αφήνουν τους τούρκους επί εβδομάδες να παραβιάζουν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Και τώρα καταδικάζουν ελληνική εφημερίδα που έγραψε τα αυτονόητα για τον σφαγεία Ερντογάν. Κατάφεραν να κάνουν την Ελλάδα να αηδιάσει μαζί τους.

erdogan

ΔΗΜΟΦΙΛΗ