1/08/2021

Δεν φτάνει που χαρίζουν λεφτά στα κανάλια, με Μητσοτακη γέμισε η τηλεόραση ξανά με σκουπίδια

Τα reality έχουν επιστρέψει για τα καλά φέτος στην χειρότερη όμως μορφή τους. Τουλάχιστον τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε κάποιο όριο στη ξεφτίλα.

Οι φετινές τηλεοπτικές παραγωγές δεν έχουν καμία σχέση ούτε καν με το survivor το οποιο πλέον φαντάζει σαν όαση μπροστά στο φετινά Bachelor και big brother. Για να μη πούμε για το next top model που φέτος στραβόπατάει και αυτό προς το μαύρο χάλι.

Τα κανάλια παρότι τσέπωσαν ένα σωρό λεφτά από το Μενουμε Σπίτι και τις εκπτώσεις στις υποχρεώσεις τους για την Digea και τις τηλεοπτικές άδειες, επενδύουν φέτος περισσότερο στην εύκολη λύση εκπομπών ξεκατινιασματος και χαμηλού κόστους.

2B689B64 FA99 4D7F 8351 61C714CDD786

Παραλληλα με τις ψηφοφορίες αποχώρησης φιλοδοξούν να βάλουν και  άλλα χρήματα στα ταμεία τους. Είναι σαν να ζουνε την χρονιά του άρπα κόλλα. Ότι προλάβουν και εισπράξουν, με το μικρότερο κόστος εκπομπής.

Σε συνδυασμό μαλιστα με τις απαγορεύσεις του Κορωνοϊού για τα θέατρα και τις συναυλίες, ο τομέας τους πολιτισμού πλήττεται ανεπανόρθωτα πέρα από το οικονομικό και στο ποιοτικό του επίπεδο. Ο κόσμος πλέον δεν έχει επιλογές εξόδου και εγκλωβίζεται στα τηλεσκουπίδια των καναλιών.

Αντι τα κανάλια να εκμεταλευτουν την παραμονή του κόσμου στο σπίτι με νέες παραγωγές ελληνικής μυθοπλασίας ώστε να κερδίσουν το χαμένο έδαφος τόσων χρόνων, τη στιγμή που έχουν ενισχυθεί οικονομικά και από την κυβέρνηση, επιλέγουν ανούσια προγράμματα στημένα στην εύκολη λύση.

Η τηλεόραση με Μητσοτακη έχει γίνει χειρότερη για τους τηλεθεατές αλλά και τους εργαζόμενους στα κανάλια και καλύτερη μόνο για τους καναλάρχες. Τωρα το πως τα κατάφερε το ξέρει μόνο ο ίδιος.

Αν ήθελε να μοιράσει η κυβέρνηση λεφτά στα κανάλια ας το έκανε τουλάχιστον με κάποιο ανταλαγμα με τον τηλεθεατή. Ας έδινε τα λεφτά ανάλογα με το ελληνικό προγραμμα που έχουν αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Τα λεφτά των φορολογουμένων δεν μπορεί να πηγαινουν στα κανάλια για να βλέπουμε 20 ανώριμους και διψασμένους για δημοσιότητα να ξεκατινιάζονται σχεδόν ξεβρακωτοι καθημερινά. Όπως λέει και μια διαφήμιση, ως εδώ. Enough κυριοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ