Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Οι καταληψεις τρομάζουν την κυβέρνηση – Δημιουργούν κλίμα αμφισβήτησης την ώρα που όλοι οι κοινωνικοί φορείς είναι με το κεφάλι κάτω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστάτες χωρίς αιτία και χωρίς μάσκες βλέπει η κυβέρνηση πίσω από το κύμα καταλήψεων που σαρώνει τη χώρα. Το υπουργείο προσπαθεί να κρύψει τα στοιχεία και τα κανάλια κάνουν ότι μπορούν για να μην προβάλουν το θέμα στς διαστάσεις που είναι αλλά η κατάσταση είναι εκρηκτική.

Για πρώτη φορά Σεπτέμβρη μήνα η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκεται σε τέτοια χαοτική κατάσταση με τον αριθμό των καταλήψεων να εκτοξεύεται καθημερινά.

ABC44997 14C1 4F07 962F EA97DA464DC4

Σχολεια σε Κρήτη, Αχαία, Μαγνησία, Καβάλα και άλλες περιοχές έχουν βάλει λουκέτο με το προσχημα πως οι μαθητές αντιδρούν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Δειτε αριθμούς:

Σε κατάληψη βρίσκονται 14 σχολεία στο νομό Ηρακλείου: Γυμνάσιο και Λύκειο Καστελλίου, Γυμνάσιο Θραψανού, Γυμνάσιο και Λύκειο Γουβών, 5 ΕΠΑΛ,ΓΕΛ Αλικαρνασσού, 2ο, 4ο, 13ο, 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, ΓΕΛ Αγίων Δέκα, 8ο Λύκειο Ηρακλείου, 20ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Επισης καταληψεις υπάρχουν σε 26 σχολεία στο Βόλο.

Καταληψεις έχουμε και σε μεγάλο αριθμό σχολείων σε Καβάλα, Αγρίνιο και Ηλεία
Στην Ηλεία συγκεκριμένα υπο κατάληψη τελούν το 1ο ΓΕΛ Πύργου, το 10ο, το 2ο, το 3ο και το 4ο Γυμνάσιο Πύργου, το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ, το Γυμνάσιο Αρχ. Ολυμπίας και το ΓΕΛ Βάρδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ