Τούρκοι τηλεφώνησαν στην εφημερίδα Δημοκρατία απειλωντας με εκδίκηση για το πρωτοσέλιδο με τον Ερντογαν

Θα στήσουμε τουρκική σημαία στην Αθήνα, είπαν στην ελληνική εφημερίδα που πρόσβαλε τον πρόεδρο Ερντογαν και  τους έβαλαν να ακούσουν οθωμανικό εμβατήριο.

Στο Μπόλου ο Μαχμούντ Αλάν και οι φίλοι του δια μέσω του internet βρήκαν το τηλέφωνο της εφημερίδας Δημοκρατία και τους τηλεφώνησαν.

Όταν στην εφημερίδα σήκωσαν το τηλέφωνο, αυτοί για να δείξουν την αντίδρασή τους, από άλλο τηλέφωνο έβαλαν στους εργαζόμενους της εφημερίδας Δημοκρατία να ακούσουν ένα οθωμανικό εμβατήριο.

Την ώρα που ακουγόταν το οθωμανικό εμβατήριο πήρε στα χέρια του το τηλέφωνο ο ήρωας από τα ΝΑ Αλή Φιντικτσί και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της εφημερίδας Δημοκρατία τους είπε “Μία μέρα θα στήσουμε στην Αθήνα την τουρκική σημαία. Αυτό μετέφρασε το από τα τουρκικά. Εσύ θα μάθεις τη δική μου γλώσσα και όχι εγώ”

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Μαχμούντ Αλάν εξ ονόματος αυτών που αντέδρασαν κατά της εφημερίδας Δημοκρατία αναφέρονται τα εξής : “Τις προηγούμενες μέρες μία δήθεν ελληνική εφημερίδα έβαλα έναν πολύ άσχημο τίτλο προσβάλλοντας τον πρόεδρό μας. Και μάλιστα σήμερα έβαλαν ξανά αυτό τον τίτλο. …… Εμείς τους είπαμε αυτά που θα γίνουν τις αλήθειες. Ο ήρωας μας τα είπε με πολύ καλό τρόπο. “Θα έρθουμε στην Αθήνα και θα στήσουμε την τουρκική σημαία” είπε.

https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdogana-hakaret-eden-yunan-gazetesine-osmanli-marsi-dinlettiler

22/9/2020

Σχ. : Βρήκαμε και το σχετικό βίντεο.

Τηλεφώνησαν στην εφημερίδα Δημοκρατία για εκδίκηση: ¨Θα στήσουμε τουρκική σημαία στην Αθήνα¨…

Άντε ας ελπίσουμε μετά από αυτό να τους λυπηθεί ο ¨σουλτάνος¨ να τους δώσει τίποτε κάρβουνα και μακαρόνια για να βγάλουν τον χειμώνα…

Πηγή: tourkikanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ