Θρίλερ με Έλληνες διπλωμάτες μετα τις παλινωδίες Μητσοτακη – Αρνούνται να συμμετάσχουν στις διαπραγματεύσεις με την Τουρκια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης ο 61ος γύρος των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς στην Κωνσταντινούπολη.

Ο λόγος; Η απροθυμία διακεκριμένων Ελλήνων διπλωμάτων να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ομάδα διαπραγμάτευσης! Το φαινόμενο αυτόν εντείνει τις ανησυχίες για το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών, που φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί!.

Αντίθετα, το όνομα του επικεφαλής που έχει ανακοινωθεί, μόνο ευοίωνο μέλλον δεν προδιαγράφει για τα Ελληνικά συμφέροντα.

Επικεφαλής της ελληνικής ομάδας θα είναι ο πρέσβης ε.τ. κ. Παύλος Αποστολίδης, ο επικεφαλής της ΕΥΠ επί Σημίτη, που τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα της διαπλοκής εκείνη την εποχή, μόνο αισιοδοξία δεν αποπνέουν για το σήμερα.

Είναι ο άνθρωπος που ως διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών συνεργάστηκε με την αντίστοιχη τουρκική ΜΙΤ για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, μόνο που η Τουρκία θεωρεί ως τρομοκρατία όχι τους ισλαμιστές τρομοκράτες που η ίδια συντηρεί, αλλά το PKK!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ